Στους 67 οι νεκροί από τον τυφώνα Χαγκίμπις! 15 ακόμη αγνοούνται!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Στους 67 οι νεκροί από τον τυφώνα Χαγκίμπις! 15 ακόμη αγνοούνται!

Στους 67 έχουν φτάσει οι νεκροί από τον τυφώνα Χαγκίμπις που τάραξε την Ιαπωνία. 15 ακόμη άνθρωποι αγνοούνται.

Πάνω από 100.000 μέλη σωστικών συνεργείων εξακολουθούν να αναζητούν επιζήσαντες στις ζώνες που επλήγησαν από κατολισθήσεις και πλημμύρες, έπειτα από τις βροχές «χωρίς προηγούμενο» που έφερε ο τυφώνας.Σεισμός 5,3 Ρίχτερ! Έκτακτη προειδοποίηση και για Τυφώνα!

Νέες καταιγίδες το πρωί της Τρίτης, που αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ως το βράδυ κατά τόπους, απειλούν τους κατοίκους και περιπλέκουν το έργο των σωστικών συνεργείων — πυροσβεστών, αστυνομικών, ακτοφρουρών και στρατιωτικών.

67 νεκροί τυφώνας

Ένα 8χρονο αγόρι νεκρό στον καταστροφικό τυφώνα Ντόριαν! Αγνοείται η αδερφή του!

Ένα 8χρονο αγόρι νεκρό, 13 χιλιάδες σπίτια με εκτεταμένες ζημιές κι ανυπολόγιστη οικονομική καταστροφή έχει προκαλέσει ήδη ο τυφώνας Dorian. Μάλιστα, η αδερφή του παιδιού αγνοείται.

Ο τυφώνας σαρώνει από τα ξημερώματα τις Μπαχάμες και κινείται βόρεια προς τις ακτές της Φλόριδας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ωστόσο, ο τυφώνας δεν θα χτυπήσει την ενδοχώρα, αλλά κυρίως τα παράλια της πολιτείας από την παραλία Κοκόα έως την παραλία Τζάκσονβιλ.

Φριχτός θάνατος! Αντλία πισίνας ρούφηξε 12χρονη!

Δυστυχώς εκτός από τις υλικές ζημιές, ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του, ενώ αγνοείται και η αδελφή του. Όπως μετέδωσε ο Guardian επικαλούμενος την ιστοσελίδα Eyewitness News, την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η γιαγιά του μικρού αγοριού. Την ίδια ενημέρωσε η μητέρα του 8χρονου που τον βρήκε νεκρό στα νησιά Αμπάκο όπου ζούσαν ενώ την ίδια ώρα αγνοείται και η αδελφή του.

Ενδεικτική του πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στις Μπαχάμες είναι η ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Instagram στην οποία σημειώνει ότι «αντιμετωπίζουμε έναν τυφώνα που δεν έχουμε ξαναδεί στις Μπαχάμες. Παρακαλώ προσευχηθείτε για εμάς».

Πηγή: ethnos.gr