Θλίψη! Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Δημήτρης Τουρλίδας!

Πέθανε στο νοσοκομείο!

Θλίψη! Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Δημήτρης Τουρλίδας!

Την μάχη με τη ζωή έχασε ο 22χρονος Δημήτρη Τουρλίδας και την θλίψη σκορπάει η είδηση του θανάτου του στην πόλη του Αγρινίου.

Ο λόγος για τον 22χρονο δικυκλιστή που είχε τραυματιστεί σοβαρά το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος του Αγίου Δημητρίου σε τροχαίο.

Ο 22χρονος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (22/10) τα ξημερώματα. Τροχαίο σοκ στην Κρήτη! Ακρωτηριάστηκε 28χρονος!

Ο Δημήτρης Τουρλίδας που είχε καταγωγή από την Πετρώνα Βάλτου, τα τελευταία χρόνια κατοικούσε στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 10 χρόνια ο άτυχος νεαρός είχε χάσει τον πατέρα του σε εργατικό ατύχημα στο Αυλάκι Βάλτου. Σημειώνεται ότι από τον Αύγουστο προσπαθούσε να πουλήσει τη μηχανή που οδηγούσε όταν έλαβε χώρα το τραγικό δυστύχημα.

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Δημήτρης Τουρλίδας

Πηγή: athensmagazine.gr

Νεκρός σε τροχαίο ο Γιάννης Βαφειάδης! Αφήνει πίσω του 3 παιδιά...

Νεκρός βρέθηκε μετά από τροχαίο ο Γιάννης Βαφειάδης! Αφήνει πίσω του 3 παιδιά και οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν...

Πιο συγκεκριμένα, τον οδηγό ενός φορτηγού που χτύπησε κι εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο Κερατσίνι τον πατέρα τριών παιδιών, Γιάννη Βαφειάδη, αναζητούν οι αρχές. Η αδελφή του θύματος μιλώντας στο δελτίο του Star ζητά να βρεθεί ο ένοχος για να λυτρωθούν, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Θρήνος: Καρφώθηκε σε δέντρα με το αυτοκίνητο του και βρήκε τον θάνατο!


"Δε θα πω ασυνείδητος, είναι πολύ ευγενική λέξη. Θεωρώ ότι είναι κακόψυχος και ότι μπορεί να το ξανακάνει. Θέλουμε να μάθουμε πώς; Τι έγινε; Γιατί;" λέει η αδελφή του θύματος, Κωνσταντίνα Βαφειάδη, η οποία θέλει να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε κι εγκατέλειψε τον αδερφό της στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Έμαθα ότι χτυπήθηκε από φορτηγό. Ήταν με τη μηχανή και φορούσε κράνος. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, το παιδί είχε διαλυθεί. Είναι τέτοιο το χτύπημα που φαίνεται ότι κάποιος τον χτύπησε» λέει η αδελφή του.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην περιφερειακή οδό Δραπετσώνας- Κερατσινίου. Ο Γιάννης Βαφειάδης πήγαινε από τον Πειραιά στο Πέραμα.

«Στις 6 το πρωί είναι μηδαμινή η κίνηση. Όσοι είδαν τον αδελφό μου μετά από τροχαίο κατάλαβαν ότι τον χτύπησε φορτηγό».

Ο Γιάννης Βαφειάδης είχε μετακομίσει στον Πειραιά από τον Δομοκό το καλοκαίρι, μαζί με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.

Η αδελφή του κάνει έκκληση αν υπάρχει κάποιος που είδε κάτι εκείνη τη μέρα, να ειδοποιήσει την αστυνομία.