Σοκ στη Νέα Πεντέλη! Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 14χρονο!

Ποια η κατάσταση του παιδιού;

Σοκ στη Νέα Πεντέλη! Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 14χρονο!

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νέα Πεντέλη, η είδηση ότι ασυναίσθητη οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό της έναν 14χρονο και τον εγκατέλειψε στο δρόμο!

Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Πεντέλη όταν ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 14χρονο.

Θρίλερ στις Σέρρες! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων στο iefimerida.gr, ο 14χρονος μαζί με τους φίλους του αποβιβάστηκε από λεωφορείο σε στάση που βρίσκεται στην Πλατεία Κύπρου. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, οδηγός ενός μικρού μπλε οχήματος προσπέρασε το σταματημένο λεωφορείο και χτύπησε το ανήλικο παιδί το οποίο εκείνη την ώρα είχε βγει στο δρόμο και προσπαθούσε να περάσει απέναντι. Ο οδηγός του οχήματος, που κατά τους αυτόπτες μάρτυρες και από όσο μπόρεσαν να δουν, ήταν γυναίκα, ανέπτυξε ταχύτητα και εγκατέλειψε το παιδί πεσμένο στην άσφαλτο. Το ατύχημα επιβεβαιώνει και η Τροχαία Κηφισιάς.

Τραγωδία στο Άργος! Δύο νεκροί από τροχαίο δυστύχημα!

Τρομερή τραγωδία στο Άργος, αφού δύο άνδρες βρέθηκαν νεκροί ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα Σαββάτου.

Δύο νεαροί επέβαιναν στο όχημα που ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα – Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή βρέθηκε απέναντι.

Θρήνος στην Κόρινθο! Νεκρός σε τροχαίο στα 50 του!

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις 3:30 τα ξημερώματα στη Δαλαμανάρα Άργους στην Αργολίδα, με αποτέλεσμα δύο νεαροί να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, που δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, που έτρεχαν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολόνα.

Και οι δύο επιβάτες τραυματίστηκαν. Με βάση τις πληροφορίες, είναι κάτοικοι Άργους, 33 και 18 ετών, εκ των οποίων ο ένας Ρομά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που στο αυτοκίνητο δεν υπάρχει η μηχανή, που εντοπίστηκε απέναντι από το σημείο της πρόσκρουσης.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τις σορούς των δυο νεαρών, ενώ έρευνα για τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.

Το σημείο της πρόσκρουσης θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Κρήτη: Τροχαίο σοκ! Δύο τραυματίες!

Τροχαίο ατύχημα σοκ σημειώθηκε στην Κρήτη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Το τροχαίο έγινε σήμερα πολύ νωρίς το πρωί στην περιοχή «Γερμανικό Πουλί» στα Χανιά όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες περίπου 25 ετών, εξετράπη της πορείας του.

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Ποια η κατάσταση υγείας του;

Στην περιοχή έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε σοβαρά τραυματισμένους τους δύο νεαρούς προκειμένου να τους μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Πηγή: ekriti.gr

Τροχαίο σοκ στην Αθηνών-Λαμίας! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Ένα τροχαίο σοκ σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Αθηνών-Λαμίας! Ένα αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Ενα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο 70ο χλμ της εθνικής οδού στην περιοχή των Οινοφύτων, κοντά στο Olympus Plaza.

Ενα ΙΧ «καρφώθηκε» στην κυριολεξία κάτω από προπορευόμενη νταλίκα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να βρει ακαριαίο θάνατο.

Για τον απεγκλωβισμό του άτυχου άνδρα χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που ανέλαβε το δύσκολο έργο μέσα από τα συντρίμμια. Τροχαίο σοκ για γνωστό αθλητή! «Εκτοξεύτηκε» από τη Ferrari του!

Τροχαίο σοκ στην Αθηνών-Λαμίας! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που οδήγησε στην απώλεια ενός ανθρώπου, προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Τροχαίο σοκ στην Αθηνών-Λαμίας! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Σημειώνεται ότι το τροχαίο δημιούργησε κυκλοφοριακό κομφούζιο για αρκετή ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο εμπλεκόμενα οχήματα.

Τροχαίο σοκ στην Αθηνών-Λαμίας! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε νταλίκα!

Πηγή: iefimerida.gr