Έκτακτο! Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Στιγμές αγωνίας!

Έκτακτο! Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Έκακτο! Στο νοσοκομείο διακομίστηκε πασίγνωστος πολιτικός. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του;

Αγωνία για τον γνωστό πολιτικό ο οποίος εδώ και λίγες ώρες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Άννα Φόνσου!

Ο λόγος για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο ο οποίος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς τον τσίμπησε μέλισσα.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, μετά το τσίμπημα πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς είναι αλλεργικός.

Κώστας Βουτσάς: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ηθοποιός! Τι συνέβη;

Ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο! Τι συνέβη;

Ο Κώστας Βουτσάς είναι ένα πολύ γλυκός και τρυφερός πατέρας. Αφιερώνει όσο το περισσότερο χρόνο μπορεί στον γιο του, Φοίβο και την σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοφιλής ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω μίας μικρής περιπέτειας με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν πηγές μας ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύτηκε με ίωση, την οποία κόλλησε από τον μικρό Φοίβο.

Αλίκη Κατσαβού - Κώστας Βουτσάς: Δεν φαντάζεστε τι κάνουν όταν κοιμάται ο Φοίβος!

Μπορεί ο Φοίβος να πέρασε ανώδυνα αυτήν την ίωση, ωστόσο ο Κώστας Βουτσάς λόγω του χρόνιου αναπνευστικού προβλήματος του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γνωστός ηθοποιός είναι ήδη καλύτερα και σύντομα θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του!

Ελένη Φουρέιρα: Η δημόσια έκκληση μέσα από το νοσοκομείο! «Μπορεί να γίνει καλά...»

Μια δημόσια έκκληση κάνει η Ελένη Φουρέιρα μέσα από το νοσοκομείο! «Μπορεί να γίνει καλά...» αναφέρει μεταξύ άλλων! Τι έχει συμβεί;

Η Ελένη Φουρέιρα, βρέθηκε στο πλευρό της 8χρονης Αλεξίας, που χτυπήθηκε το Πάσχα από αδέσποτη σφαίρα! Η μικρούλα, νοσηλεύεται στο Παίδων και η Ελένη Φουρέιρα την επισκέφτηκε και σε μήνυμά της, ζήτησε τη βοήθεια και τη συμβολή όλων για να γίνει καλά το μικρό κορίτσι.


«Για να γίνει καλά θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας» ήταν το μήνυμα της αγαπημένης ερμηνεύτριας. «Ηρθα να επισκεφτώ το κορίτσι, της τραγούδησα την ‘Καραμέλα’ την είδα να αντιδρά και ξέρω ότι μπορεί να γίνει καλά, είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Η 8χρονη, που αντιδρά με τα τραγούδια της Ελένης Φουρέιρα, δίνει μάχη για την αποκατάστασή της και η ερμηνεύτρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό ζητά τη συμβολή όλων για να γίνει καλά το μικρό κορίτσι! Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Ελένη Φουρέιρα: Η δημόσια έκκληση μέσα από το νοσοκομείο! «Μπορεί να γίνει καλά...»