Φρίκη στο Αιτωλικό: Απανθρακώθηκε καίγοντας χόρτα!

Κάηκε ζωντανός!

Φρίκη στο Αιτωλικό: Απανθρακώθηκε καίγοντας χόρτα!

Φρίκη στο Αιτωλικό με την είδηση πως ηλικιωμένος απανθρακώθηκε καίγοντας ξερά χόρτα στο κτήμα μου. Τον «κατάπιε» σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με το aixmi-news.gr, ο ηλικιωμένος άνδρας στην προσπάθειά του να κάψει υπολείμματα καλλιέργειας, δεν πρόσεξε, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες, μην μπορώντας να αντιδράσει.

Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στην έξοδο της Αττικής Οδού στην Κηφισίας!

Στο σημείο έσπευσε η πυροβεστική Μεσολογγίου. Ωστόσο, αν και οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά σε λίγα λεπτά, δεν κατάφεραν να σώσει τον άτυχο άνδρα.

Σοκ στη Γλυφάδα! Κάηκε ζωντανή γυναίκα!

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος μία γυναίκας από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα Παρασκευής στην Γλυφάδα. Η άτυχη 65χρονη κάηκε ζωντανή στο διαμέρισμά της.

Η άτυχη γυναίκα είχε εγκαύματα σε όλο της το σώμα - Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση στις 2:07 μετά τα μεσάνυχτα για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ποσειδώνος

Συναγερμός στην Κηφισιά! Ξέσπασε πυρκαγιά!

Μία 65χρονη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από διαμέρισμα στη Γλυφάδα, στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά το βράδυ της Πέμπτης.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση στις 2:07 μετά τα μεσάνυχτα για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας.

Στο σημείο έσπευσαν εννιά πυροσβέστες με τρία οχήματα. Μετά την κατάσβεση και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίστηκε η 65χρονη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και με εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Συναγερμός στα Τρίκαλα! Ξέσπασε φωτιά!

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά που ξέσπασε στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων από το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr δυνάμεις της πυροσβεστικής με τη βοήθεια ιδιωτών προσπαθούν να την περιορίσουν. Συναγερμός στην Κηφισιά! Ξέσπασε πυρκαγιά!

Σε απόσταση μικρότερη των 300 μέτρων βρίσκεται μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα με πλέον των 1.000 αιγοπροβάτων.

Φωτιά στα Άγραφα! Επιχειρούν και αεροσκάφη για την κατάσβεση της!

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγες ώρες στα Άγραφα! Επιχειρούν και αεροσκάφη εκτός των επίγειων δυνάμεων για την κατάσβεση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά βρίσκεται σε υψόμετρο 1.500 μέτρων, δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές και καίει χαμηλή βλάστηση. Συναγερμός! Ξέσπασε φωτιά στην Μεσσηνία!

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν στο σημείο 23 πυροσβέστες, 6 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη, 2 PZL και 1 ελικόπτερο.