Έκτακτο! Φωτιά σε τρένο! 10 τουλάχιστον οι νεκροί!

Που έγινε το τραγικό συμβάν;

Έκτακτο! Φωτιά σε τρένο! 10 τουλάχιστον οι νεκροί!

Έκτακτο ανακοινωθέν! Φωτιά ξέσπασε σε τρένο! Εξερράγη γκαζάκι που χρησιμοποιείτο για μαγείρεμα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 10 άτομα.

Η έκρηξη κατέστρεψε τρία βαγόνια, στα οποία εξαπλώθηκε η φωτιά, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και τουλάχιστον 15 τραυματίες.

Το δυστύχημα έγινε στο Πακιστάν, κοντά στην πόλη Ραχίμ Γιαρ Χαν, στο νότιο τμήμα της επαρχίας Πουντζάμπ.

Φωτιά τώρα στην Κρήτη! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

«Έχουν επιβεβαιωθεί οι θάνατοι 10 επιβατών, όμως υπάρχουν φόβοι ότι ο απολογισμός μπορεί να αυξηθεί. Δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν», δήλωσε ο Μπακίρ Χουσέιν, επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών στην περιοχή, στο τηλεοπτικό δίκτυο Geo του Πακιστάν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ορισμένοι επιβάτες σκοτώθηκαν όταν πήδηξαν από το κινούμενο τρένο στην απεγνωσμένη προσπάθειά τους να σωθούν από τις φλόγες.


Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη! Έπιασε φωτιά σε υπόγειο πολυκαταστήματος!

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη με την είδηση ότι έπιασε φωτιά σε υπόγειο πολυκαταστήματος!

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ωστόσο δεν χρειάστηκε η επέμβαση όλων, καθώς σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και κατασβέστηκε γρήγορα, ενώ δεν κινδύνεψε κάποιος.

Φωτιά τώρα στον Ελαιώνα!


Αυτή την ώρα, στο χώρο παραμένει κλιμάκιο πυροσβεστών, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος αλλά και ο καθαρισμός- αερισμός του χώρου από τους καπνούς.

Η φωτιά πιθανολογείται ότι οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, ωστόσο τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κρήτη! Στο νοσοκομείο εργαζόμενος!

Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στην Κρήτη. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε με εγκαύματα εργαζόμενος. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 16:00, όταν ο εργαζόμενος προκάλεσε φωτιά σε σιλό με πριονίδι. Σοκ στην Αθήνα! Φωτιά σε νυχτερινό κλαμπ- Ποια η κατάσταση των θαμώνων;

Μάλιστα, ο ίδιος τραυματίστηκε στο χέρι και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με εγκαύματα πρώτου και δεύτερου βαθμού στο χέρι.

Την ίδια ώρα στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα με οκτώ πυροσβέστες που μέσα σε δύο ώρες περίπου κατάφεραν κι έσβησαν πλήρως την φωτιά.

Σοκ στη Σπάρτη! Άνδρας κάηκε ζωντανός στο υπόγειό του!

Σοκ προκάλεσε η είδηση για τον τραγικό θάνατο άνδρα στη Σπάρτη. Κάηκε ζωντανός από πυρκαγιά που ξέσπασε στο υπόγειό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας περίπου 47 ετών, ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα

Τραγική κατάληξη είχε η φωτιά που εκδηλώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Δωριέων 44 στην Σπάρτη.

Συναγερμός στα Τρίκαλα! Ξέσπασε φωτιά!

Οι επτά πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή με τρία οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του έναν άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας περίπου 47 ετών, ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα.

Δεν έφερε εγκαύματα, κάτι που σημαίνει ότι πιθανόν να έχασε τις αισθήσεις του από τους καπνούς και τελικώς και τη ζωή του.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται.

Πηγή: protothema.gr

Ξέσπασε πυρκαγιά στην Ρόδο! Στην "μάχη" και εναέρια δύναμη!

Ξέσπασε πυρκαγιά στην Ρόδο! Στην "μάχη" με την φωτιά και εναέρια δύναμη για την κατάσβεση της.

Η φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή Πλατάνια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 όχημα ΟΤΑ και 1 ελικόπτερο. Ξέσπασε πυρκαγιά στην Κέρκυρα!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για κατοικίες που κινδυνεύουν.

φωτιά στην Ρόδο