Τροχαίο στην Πεντέλη: Τα ανατριχιαστικά πρώτα λόγια του 15χρονου - «Μπαμπά θα ξαναπάω γήπεδο;»!

Συγκινεί το παιδί μέσα από το νοσοκομείο!

Τροχαίο στην Πεντέλη: Τα ανατριχιαστικά πρώτα λόγια του 15χρονου - «Μπαμπά θα ξαναπάω γήπεδο;»!

Ανατριχιαστικά είναι τα λόγια του 15χρονου από το τροχαίο στην Πεντέλη, στον πατέρα του. «Μπαμπά θα ξαναπάω γήπεδο;», είπε.

Καλύτερη είναι η υγεία του 14χρονου που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από μία 27χρονη οδηγό στη Νέα Πεντέλη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον πατέρα του αγοριού, που μίλησε στο ραδιόφωνο «Sport 24», το πρώτο πράγμα που του είπε ο γιος του όταν βγήκε από την μηχανική υποστήριξη είναι αν θα μπορέσει να ξαναπάει στο γήπεδο.

Ο πατέρας του 14χρονου ευχαρίστησε τους διασώστες και γιατρούς «που έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό και κατάφεραν να κρατήσουν το παιδί του στη ζωή».

«Ορκίστηκα μετά από αυτό να μην ξαναβρίσω ποτέ. Αν και ανήκω στο χώρο της κεντροδεξιάς και υποστηρίζω τον ιδιωτικό τομέα θέλω να ευχαριστήσω το ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού και τον ΕΚΑΒίτη που δεν τον άφησε λεπτό, μπήκε μαζί του στα επείγοντα. Είναι όλοι υποδειγματικοί. Έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Όσα είδα με κάνουν να πιστεύω πώς υπάρχει ελπίδα στη χώρα. Είναι ήρωες και τους ευχαριστώ που έσωσαν το παιδί μου», είπε εμφανώς συγκινημένος.

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο Πεντέλης: Ο οδηγός του λεωφορείου σοκάρει! "Πέταξε τον μικρό στον αέρα!"

Νέες εξελίξεις "βγήκαν" στο φως για το τροχαίο της Πεντέλης! Ο οδηγός του λεωφορείου σοκάρει με τις δηλώσεις του: "Με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο πίσω από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό και να τον πετάξει στον αέρα"!

Ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πεντέλη το βράδυ του Σαββάτου, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ. Πιο συγκεκριμένα, το αμάξι παρέσυρε τον ανήλικο όταν εκείνος κατέβηκε από λεωφορείο και επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, ενώ η 27χρονη οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορέιο.

Ο οδηγός του λεωφορείου, Δημοσθένης Θεοδωρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε τη στιγμή που το αγόρι βρέθηκε στην άσφαλτο μπροστά στα μάτια του.

Νέα Πεντέλη: Στην εντατική ο 14χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ!

«Με προσπερνάει ένα αυτοκίνητο πίσω από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό και να τον πετάξει στον αέρα. Αυτό έγινε και έπεσε κάτω το παιδί με σφοδρότητα στην άσφαλτο και χτύπησε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Δύο γιατροί περνούσαν τυχαία εκείνη την στιγμή από το σημείο και σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου «του περάσανε τον φυσικό ορό και αυτό λένε οι γιατροί, έτσι μου εξήγησε η μάνα που την επισκέφθηκα χθες στο νοσοκομείο, ότι βοήθησε πάρα πολύ για τα εγκεφαλικά αιματώματα που έχει το παιδί».