Τραγωδία στα Μέγαρα! Άνδρας μπούκαρε σε σπίτι και πυροβόλησε ζευγάρι! Νεκρός ο 48χρονος!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Τραγωδία στα Μέγαρα! Άνδρας μπούκαρε σε σπίτι και πυροβόλησε ζευγάρι! Νεκρός ο 48χρονος!

Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στα Μέγαρα όταν ένας άνδρας μπούκαρε σε σπίτι και πυροβόλησε ένα ζευγάρι με αποτέλεσμα να καταλήξει νεκρός ο 28χρονος!

Θρίλερ με έναν νεκρό και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη στην περιοχή των Μεγάρων.

Ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε ένα ζευγάρι και πυροβόλησε εναντίον τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά όργανα.

Επίθεση σε εμπορικό κέντρο! Τέσσερις τραυματίες!

Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτώσει τον 48χρονο άνδρα και να τραυματίσει την 43χρονη γυναίκα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία, καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού, με τον οποίο ο 48χρονος φέρεται να είχε καβγαδίσει νωρίτερα. Ο δράστης αναζητείται. Η τραυματίας νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα, ήταν κουνιάδος του θύματος -πρώην άντρας της αδερφής του 48χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης θεωρούσε ότι ο 48χρονος ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη! Άντρας μπήκε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε 6χρονο αγοράκι! (Βίντεο)

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι άντρας μπήκε σε παιδικό σταθμό και σκότωσε ένα 6χρονο αγοράκι!

Άνδρας ηλικίας 36 ετών εισέβαλε σε παιδικό σταθμό της πόλης Ναριάν –Μάρ της Ρωσίας και σκότωσε ένα εξάχρονο αγοράκι.

Ο άνδρας ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης συνελήφθη από τις αρχές της πόλης η οποία βρίσκεται στον βόρειο πολικό κύκλο και σε απόσταση 1501 χιλιομέτρων από την Μόσχα.

=Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άνδρας δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές.

Ο δράστης μπήκε στο κτίριο χωρίς να τον εμποδίσει κανείς παρότι στον παιδικό σταθμό στον οποίο συνέβη το τραγικό περιστατικό, υπήρχε φύλαξη από ιδιωτική εταιρείας ασφαλείας.

Η ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας άσκησε ποινική δίωξη για τη δολοφονία του μικρού αγοριού και για αμέλεια, ενώ ο δράστης θα εξετασθεί από ψυχιάτρους.

Βίντεο: Οι Αρχές συλλαμβάνουν τον 36χρονο στη Ρωσία

Την διερεύνηση της υπόθεσης η οποία έχει συγκλονίσει την ρωσική κοινή γνώμη έχει αναλάβει προσωπικά ο πρόεδρος της Ανακριτικής Επιτροπής στη Ρωσία, Αλεξάντρ Μπαστρίκιν.

Το ρωσικό δίκτυο RT, μετέδωσε βίντεο των ρωσικών αρχών με τον άνδρα δεμένο με χειροπέδες, αλλά και εικόνες από το εσωτερικό του παιδικού σταθμού.

Ψυχολόγοι για τα υπόλοιπα παιδάκια στον παιδικό σταθμό της Ρωσίας
Η εισαγγελία της περιοχής στη Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα παράσχει κάθε βοήθεια στην οικογένεια του εξάχρονου αγοριού, ενώ στους γονείς των υπόλοιπων παιδιών του παιδικούς σταθμού ψυχολόγοι παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη

Πηγή της αστυνομίας ανέφερε ότι κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο δράστης έδινε αντιφατικές εξηγήσεις για την πράξη του.

Η πόλη Μαριάν –Μάρ είναι η μοναδική πόλη της αυτόνομης περιοχής Νενέτσκι και βρίσκεται σε απόσταση 110 χιλιομέτρων από την Θάλασσα του Μπαρέντς, ενώ ο πλησιέστερος σιδηροδρομικός σταθμός (Ουσίνσκ) βρίσκεται σε απόσταση 350 χιλιομέτρων από την πόλη.

Πηγή: iefimerida.gr