Σοκ στην Κεφαλονιά: Άγριος ξυλοδαρμός σε μαθητή! Τον έστειλαν αναίσθητο στο νοσοκομείο!

Τι συνέβη;

Σοκ στην Κεφαλονιά: Άγριος ξυλοδαρμός σε μαθητή! Τον έστειλαν αναίσθητο στο νοσοκομείο!

Σοκ δημιουργήθηκε σε σχολείο στην Κεφαλονιά! Άγριος ξυλοδαρμός σε μαθητή από εξωσχολικό! Τον έστειλαν αναίσθητο σε νοσοκομείο!

Ένα 24ωρο μετά το περιστατικό στην Αμαλιάδα, αποκαλύπτεται ένα ακόμη άγριο επεισόδιο, μέσα σε σχολείο. Το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο!

Στον απόηχο του αιματηρού περιστατικού μεταξύ δυο μαθητών στην Αμαλιάδα, όπου ένας 16χρονος μαχαίρωσε 15χρονο μέσα στο σχολείο τους, άλλο ένα σοβαρό περιστατικό που έστειλε στο νοσοκομείο έναν ανήλικο μαθητή αποκαλύφθηκε ότι έγινε μέσα στο προαύλιο ενός σχολείου, στην Κεφαλονιά.

Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία στο σχολείο! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης (29-10-2019) ένας ανήλικος μαθητής του ΕΠΑΛ Αργοστολίου βρέθηκε μετά τη λήξη των μαθημάτων στο Γυμνάσιο της περιοχής Κεραμειές, όπου φοιτούσε ως την περυσινή περίοδο. Εκεί, φέρεται να επιτέθηκε σε έναν 15χρονο μαθητή της τρίτης τάξης και τον γρονθοκόπησε για άγνωστο λόγο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού με τραύματα στο πρόσωπο και ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση κατά του ανήλικου δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

Δυστυχώς είναι ένα πολύ σοβαρό περιστατικό το οποίο συμβαίνει σε σχολείο της Κεφαλονιάς και έχει, όπως είναι λογικό, θορυβήσει την μαθητική κοινότητα του νησιού.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη συνεδριάσεις του συλλόγου διδασκόντων και των δύο σχολείων, ενώ έχει δοθεί και εντολή από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Δημήτρη Μαρκάτο προς τους διευθυντές των δύο σχολείων, να πράξουν τα δέοντα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και η υπόθεση να διερευνηθεί σε βάθος.

«Δίνουμε καθημερινά αγώνα για να αποτρέψουμε αυτές τις συμπεριφορές στα σχολεία. Τόσο εγώ όσο και ο σύλλογος διδασκόντων καταδικάζουμε τις πρακτικές βίας, είτε μέσα, είτε έξω από τα σχολεία» τόνισε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κεραμειών κα Μαγδαληνή Αργεντάκη.

Σοκ στην Ιεράπετρα! Μαθητής έσυρε την δασκάλα του από τα μαλλιά!

Σοκ δημιουργήθηκε σε σχολείο στην Ιεράπετρα! Μαθητής έσυρε από τα μαλλιά την δασκάλα του με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί σοβαρά!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας όταν μαθητής που χρήζει παράλληλης στήριξης σε μια κατάσταση κρίσης, χτύπησε τη δασκάλα της τάξης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής παιδείας του δήμου Ιεράπετρας κ. Παναγιώτης Σαρρής, το παιδί έπιασε και έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα η δασκάλα να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία στο σχολείο! Τι συνέβη;

Χρειάστηκε, μάλιστα, να νοσηλευτεί για δυο εβδομάδες σε νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πριν συνεχίσει τη θεραπεία στο σπίτι της.

Όπως τόνισε ο κ. Σαρρής, τα παιδιά αυτά χρειάζονται ειδική στήριξη ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να έχουν κοντά τους ανθρώπους που να γνωρίζουν πως θα τα χειριστούν. «Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αυτιά μου. Η συγκεκριμένη δασκάλα πήγε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Προφανώς το παιδί δεν φταίει, είναι ένα παιδί που χρειάζεται παράλληλη στήριξη και δεν είχε. Ανατέθηκε σε μια δασκάλα που δεν ήταν δικιά της δουλειά να στηρίξει και να έχει το παιδί μέσα στην τάξη της. Είναι κάτι πρωτόγνωρο» σημείωσε.

Πηγή: hxonews.gr

Σοκ στην Κεφαλονιά! Μαθητής γυμνασίου ξυλοκοπήθηκε άγρια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Σοκ προκαλεί η είδηση στην Κεφαλονιά ότι ένας μαθητής γυμνασίου ξυλοκοπήθηκε άγρια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Mαθητής της 3ης Τάξης του Γυμνασίου των Κεραμειών ξυλοκοπήθηκε στο προαύλιο του σχολείου του μετά την λήξη των μαθημάτων την Τρίτη το μεσημέρι, από μαθητή άλλου σχολείου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ανήλικος μαθητής προερχόμενος από το ΕΠΑΛ Αργοστολίου (μαθητής της Α’ Λυκείου), εισήλθε στον χώρο του Γυμνασίου των Κεραμειών, όπου φέρεται να χτύπησε τον 15χρονο, ο οποίος λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου νοσηλεύτηκε τραυματισμένος στο πρόσωπο.

Τραγωδία στην Θεσπρωτία: 62χρονος άντρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι φοιτούσε στο Γυμνάσιο των Κεραμειών.

Κατόπιν μήνυσης που υπέβαλε ο πατέρας του μαθητή που τραυματίστηκε, ο ανήλικος μαθητής συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

«Δίνουμε καθημερινά αγώνα για να αποτρέψουμε αυτές τις συμπεριφορές στα σχολεία. Τοσο εγώ όσο και ο σύλλογος διδασκόντων καταδικάζουμε τις πρακτικές βίας, είτε μέσα, είτε έξω από τα σχολεία» τόνισε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κεραμειών κα Μαγδαληνή Αργεντάκη.

Πηγή: inkefalonia.gr

Σοκ! Η κατάθεση της 12χρονης για την κακοποίηση από τον ιερέα στη Μάνη που συγκλονίζει!

Συγκλονίζει η κατάθεση της 12χρονης για την κακοποίησή της από τον ιερέα στη Μάνη που συγκλονίζει και προκαλεί σοκ!

«Μόνο αυτή πιστεύω» δηλώνει στο protothema.gr ο 22χρονος ετεροθαλής αδελφός της.

Συναγερμός στο Αστυνομικό τμήμα Κυψέλης! Απέδρασε κρατούμενος!

Με κομμένη την ανάσα το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στη Μάνη όπου ο φερόμενος δράστης είναι ένας απο τους ιερείς της περιοχής ενώ το κοριτσάκι στην κατάθεση του αναφέρει και ένα δεύτερο πρόσωπο.

Η μητέρα του νεαρού κοριτσιού, Παναγιώτα Στεφάνοβ, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο protothema.gr δηλώνει σίγουρη ότι το παιδί της κακοποιήθηκε απο τον ιερέα, παραθέτοντας μάλιστα και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ενώ ο 22χρονος γιος της - που πλέον ζει μόνιμα στη Γερμανία - αν και αρχικά είχε πει ότι ο ιερέας είναι καλός άνθρωπος που τους φρόντιζε στο διάστημα των περίπου 17 ημερών που έμεινε μαζί τους στο σπίτι του, σε νέες δηλώσεις του σήμερα στο protothema.gr ξεκαθαρίζει ότι το μοναδικό πρόσωπο που πιστεύει είναι η ίδια η αδερφή του και κανέναν άλλον.


Μια μέρα πριν είχε δεχθεί τηλεφώνημα από την κόρη του ιερέα που του ζητούσε να έρθει στην Ελλάδα και να καταθέσει στην υπόθεση, ποντάροντας στις καλές σχέσεις που είχε τόσο η ίδια, όσο και ο ιερέας μαζί του.

Το 12χρονο κορίτσι στην κατάθεση του περιγράφει με τη σειρά του τα όσα φέρεται να έζησε στο σπίτι του ιερέα, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε και ο δεύτερος άνδρας πριν τον ιερέα». Σημειώνεται ότι ο δεύτερος άνδρας θα κληθεί σε απολογία άμεσα ενώ υπενθυμίζεται ότι ο ιερέας βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης.


Σύμφωνα με όσα φημολογούνται στην κλειστή κοινωνία του Γερολιμένα, το δεύτερο πρόσωπο ανήκει στο στενό συγγενικό περιβάλλον της Βουλγάρας πρώην συντρόφου του ιερέα, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τον παππού του παιδιού, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά η μητέρα του κοριτσιού στη συνέντευξη που παραχώρησε στο protothema.gr λέγοντας ότι ο πατέρας της αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα κι άλλα προβλήματα υγειας και ως εκ τούτου δεν ήταν σε θέση να βλάψει το κοριτσάκι.

Η ίδια επέμενε ότι το μοναδικό πρόσωπο που φέρεται να ασέλγησε στο κορμάκι της είναι ο ιερέας, περιγράφοντας μάλιστα και ένα περιστατικό που έγινε μπροστά της αν και τότε δεν της πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβαίνει τέτοιο πράγμα, πριν τελικά πειστεί ότι ο κόρη της είχε πέσει τελικά θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, κάτι που διαπιστώθηκε και από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη.

Συγκεκριμένα, είπε: «Όταν δούλευα έξω μπήκα μέσα στο σπίτι και είδα το κορίτσι γυμνό να φοράει τα κάτω ρούχα της και τον παπά να φοράει ένα σορτσάκι και να γελάει. Όμως δεν πέρασε από το μυαλό μου γιατί ο παπάς έκανε αυτό το πράγμα, νόμιζα ότι το κορίτσι είχε πάει να κάνει την ανάγκη της και την ρώτησα κιόλας, ενώ ο παπάς συνέχισε να γελάει. Του είχα τέτοια εμπιστοσύνη, τι να σας πω. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου ότι μπορεί να κάνει κακό στο κορίτσι. Αλλά αφού το λέει, το κορίτσι μου, είναι αλήθεια».

Η υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, δεν άφησε ασυγκίνητο τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος σε γραπτή του δήλωσε, αναφέρει: «Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να αποτυπώσουν τον βαθύτατο πόνο μου ως κληρικού, αλλά και την οργή μου ως ανθρώπου για το τερατώδες και φρικαλέο γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου αγγελουδιού στην Ανατολική Μάνη. Δεν χωρά στο νου και στην ψυχή μου ότι ένας άνθρωπος ταγμένος στη διακονία του Θεού προσβάλλει και προδίδει τον Θεό, βιαιοπραγώντας σε βάρος των δημιουργημάτων Του. Θα ευχόμουν όλα αυτά να μην ισχύουν.Η Δικαιοσύνη όμως θα κρίνει. Το ταχύτερο που αυτή η φρικτή υπόθεση διαλευκανθεί, το καλύτερο.Όμως τώρα, προσωπικά, δεν μπορώ να σιωπήσω. Ουδείς μπορεί», συνέχισε. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον Θεό και προσεύχομαι για το αθώο αγγελούδι».


Από την πλευρ΄ατου ο Μητροπολίτης Μάνης, Χρυσόστομος, σε δήλωσή του ανέφερε ότι έχουν ληφθεί τα απαραίτητα διοικητικά μέτρα, θέτοντας σε αργία τον κατηγορούμενο για βιασμό ανηλίκου ιερέα σημειώνοντας ότι έχει ασκηθεί εναντίον του εκκλησιαστική ποινική δίωξη σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.

Πηγή: protothema.gr