Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή 16χρονος ποδοσφαιριστής!

Τον βρήκε νεκρό η αδερφή του!

Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή 16χρονος ποδοσφαιριστής!

Θρήνος σκορπίστηκε με την είδηση ότι άφησε την τελευταία του πνοή 16χρονος ποδοσφαιριστής!

Ένας 16χρονος ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, χωρίς να έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία για την έρευνα του θανάτου του και στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν τα γεγονότα από την μοιραία νύχτα του μικρού παιδιού, το οποίο είχε ξενυχτίσει το προηγούμενο βράδυ, παίζοντας βιντεοπαιχνίδια στο δωμάτιό του.

Τρόμος για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή! Τον απείλησαν με όπλο!

Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή 16χρονος ποδοσφαιριστής!

Είχε βρεθεί νεκρός από την αδερφή του στο κρεβάτι του, την στιγμή που η οικογένειά του θεωρούσε πως κοιμόταν.

Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή 16χρονος ποδοσφαιριστής!

Η μητέρα του έφυγε από το σπίτι στις 4 τα ξημερώματα, ακούγοντας την τηλεόραση ανοικτή. Ο παθολόγος που τον εξέτασε υποστήριξε πως πέθανε από αρρυθμία.

Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή 16χρονος ποδοσφαιριστής!

Θρήνος! Πέθανε ο Τάσος Κωνσταντίνου!

Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Κωνσταντίνου και επικρατεί θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την απώλεια του.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών μετά από πολύμηνη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τραγικός θάνατος για ποδοσφαιριστή! Έπεσε από τον 6ο όροφο!

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η οικογένεια της ΑΕΚ θρηνεί την απώλεια του Τάσου Κωνσταντίνου που έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 68 του χρόνια, έχοντας παλέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο αγαπημένος Τάσος των φίλων της ΑΕΚ, ο μεγάλος Κύπριος άσος της δεκαετίας του '70, είχε φορέσει τα κιτρινόμαυρα το 1972 και υπηρέτησε την ΑΕΚ μέχρι το 1980. Ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας της ΑΕΚ που έφτασε έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1977 και στη συνέχεια κατέκτησε το νταμπλ του 1978 και το πρωτάθλημα του 1979. Σε 236 επίσημα ματς σκόραρε 65 φορές και άφησε εποχή με το περίτεχνο παιχνίδι του.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του».

 Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Τάσος Κωνσταντίνου

Σοκ! Συνελήφθη γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής! Τι συνέβη;

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι συνελήφθη γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής! Τι συνέβη;

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός πρώην ποδοσφαιριστή, καθώς ο άνδρας φέρεται να είχε στην κατοχή του πάνω από 90 κιλά ναρκωτικών!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έχει γίνει γνωστός κυρίως από τα γήπεδα της Β΄Εθνικής, ενώ έχει παίξει και σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο 45χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου στο Κορωπί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών. Σκάνδαλο! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε πάρτι με ναρκωτικά και ιερόδουλες! (Βίντεο)

Ο 45χρονος εντοπίστηκε να μεταφέρει με το όχημα το οποίο οδηγούσε για λογαριασμού αλλοδαπού συνεργού του, τρεις νάιλον συσκευασίες που είχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -2- κιλών και -200- γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Σοκ! Συνελήφθη γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής! Τι συνέβη;

Ακολούθως, διενεργήθηκε έρευνα σε οικία η οποία χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για την απόκρυψη των ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον:

90 κιλά και 110 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ
Πλήθος νάιλον συσκευασιών και δύο μονωτικές ταινίες
Δύο κινητά τηλέφωνα
Επίσης, κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: iefimerida.gr