Συνεργός στην Κρήτη! Αγωνία για την 18χρονη μητέρα που έχει εξαφανιστεί!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Συνεργός στην Κρήτη! Αγωνία για την 18χρονη μητέρα που έχει εξαφανιστεί!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, με την αγωνία να κορυφώνεται για την 18χρονη μητέρα που έχει εξαφανιστεί!

Αγωνία επικρατεί στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας στην Μεσσαρά για την τύχη μιας 18χρονης κοπέλας που μάλιστα είναι και μητέρα ενός βρέφους.

Η κοπέλα, η οποία έχει καταγωγή από την Αλβανία, έφυγε από το σπίτι της το απόγευμα της Κυριακής λέγοντας στους συγγενείς της πως θα πάει στο ψιλικατζίδικο και θα επιστρέψει αμέσως ωστόσο δεν γύρισε ποτέ στην οικογένεια της.

Συναγερμός στην Κρήτη! Εξαφανίστηκε 18χρονη!

Οι συγγενείς της δήλωσαν την εξαφάνιση της στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου με την Αστυνομία να διερευνά την υπόθεση.

Συνεργός στην Κρήτη! Αγωνία για την 18χρονη μητέρα που έχει εξαφανιστεί!

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός στη Γλυφάδα! Εξαφανίστηκε 28χρονος!

Συναγερμό έχει σημάνει από χτες στη Γλυφάδα το Λιμενικό Σώμα, καθώς εξαφανίστηκε 28χρονος Ουκρανός ο οποίος είχε πάει για μπάνιο.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός είχε ενημερώσει τη μητέρα του ότι θα πάει για μπάνιο στην περιοχή της Γλυφάδας χωρίς να δώσει ωστόσο περαιτέρω πληροφορίες. Η μητέρα του χωρίς να γνωρίζει τίποτα παραπάνω, ειδοποίησε τις αρχές όταν είδε πως ο γιος της δεν είχε επιστρέψει σπίτι μετά από ώρα.

Εξαφανίστηκε Ελληνίδα 32χρονη τραγουδίστρια! Κραυγή αγωνίας από την μητέρα της στην εκπομπή της Κουτσελίνη! (Βίντεο)

Συναγερμός στο Κορωπί με την εξαφάνιση 15χρονης!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κορωπί με την εξαφάνιση 15χρονης. Σε εξέλιξη οι προσπάθειες εντοπισμού της νεαρής Παναγιώτας Σ.

Εξαφανίστηκε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, από την περιοχή του Κορωπίου, η Παναγιώτα Σ., 15 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Παναγιώτας Σ. σήμερα, 8 Οκτωβρίου, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Η Παναγιώτα Σ. έχει ύψος 1.57 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη ζακέτα και αθλητικά με σχέδιο παραλλαγής. Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη! Εξαφανίστηκε 15χρονος!

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

εξαφάνιση 15χρονου