Αμαλιάδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 16χρονο που μαχαίρωσε συμμαθητή του!

Τι συνέβη;

Αμαλιάδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 16χρονο που μαχαίρωσε συμμαθητή του!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον 16χρονο που μαχαίρωσε συμμαθητή του, στην Αμαλιάδα!

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στην εισαγγελέα Αμαλιάδας ο 16χρονος μαθητής από την Αμαλιάδα.

Τις επόμενες μέρες θα του ασκηθεί δίωξη, σε συνάρτηση και με το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον τραυματισμό του 15χρονου.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους και των δύο, είχαν προηγούμενα για οπαδικές διαφορές, με τις οικογένειες και των δύο να θέλουν να κατευνάσουν τα πνεύματα για το καλό των παιδιών.

Ανείπωτη τραγωδία! Αυτοκτόνησαν μαζικά δεκάδες μαθητές!

Πάντως ο συνήγορος του 15χρονου μαθητή που δέχτηκε την επίθεση, κ. Σ. Κότσιφας μιλά για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αμφισβητώντας ότι το χτύπημα έγινε με πολυεργαλείο, αλλά με μαχαίρι, ωστόσο ανέφερε ότι «αναμένουμε το ιατροδικαστικό πόρισμα».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Αμαλιάδα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον μαθητή που μαχαίρωσε τον 15χρονο! Τι συνέβη;

Ραγδαίες εξελίξεις στην Αμαλιάδα με τον μαθητή που μαχαίρωσε τον 15χρονο! Τι συνέβη; Διαβάστε αναλυτικά!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο μαθητής του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, ο οποίος έπειτα από λογομαχία με συμμαθητή του, τον μαχαίρωσε μέσα στο σχολείο.

Ο μαθητής της Β' Λυκείου εξαφανίστηκε μετά το αιματηρό επεισόδιο, που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πατρών ένας 15χρονος.

Επίθεση σε εμπορικό κέντρο! Τέσσερις τραυματίες!

Ωστόσο, ύστερα από έρευνες της αστυνομίας, η οποία αξιολόγησε τα στοιχεία από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ίδιος συνελήφθη. Το περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Αμαλιάδας, ύστερα από λογομαχία μεταξύ των δύο μαθητών, στη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος.

Ο 15χρονος μαθητής μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα στην πλάτη και το χέρι, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η υγεία του.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε στον 15χρονο ύστερα από παρεξήγηση για μια κοπέλα, ενώ όπως υποστηρίζουν οι συμμαθητές του και όσοι τον γνώριζαν, συνήθιζε να προκαλεί με τη συμπεριφορά του.

Πανικός στην Ηλεία! Μαχαίρωσαν μαθητή μέσα στο σχολείο!

Πανικός επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ηλεία! Μαχαίρωσαν μαθητή στο σχολείο του! Το περιστατικό συνέβη στην Αμαλιάδα!

Χαμός στο σχολείο με αστυνομικούς και ασθενοφόρο να φτάνουν ταχύτατα. Διακόπηκαν τα μαθήματα στο λύκειο της Ηλείας. Σε εξέλιξη οι έρευνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ηλείας «Πατρίς», το περιστατικό σημειώθηκε στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Αμαλιάδας, ενώ ο μαθητής που μαχαιρώθηκε είναι 15 ετών.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο νεαρός μαθητής από την Αμαλιάδας φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη. Στο σχολείο αυτή την ώρα έχουν σπεύσει αστυνομικοί.

Από καβγά με συμμαθητή του στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας
Αστυνομική πηγή ανέφερε στο iefimerida.gr ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:15 στο προαύλιο του Λυκείου Αμαλιάδας. Ολα ξεκίνησαν από τη λογομαχία ανάμεσα σε δυο νεαρούς μαθητές, ηλικίας 15 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους δυο νεαρούς έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 15χρονο. Κατά την ίδια πηγή, τα κυρίως τραύματα έχουν προκληθεί στην ωμοπλάτη και στο χέρι (αγκώνας).

Η αστυνομία αναφέρει, με κάθε επιφύλαξη, ότι ο 15χρονος πιθανότατα δεν κινδυνεύει.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίθεση με μαχαίρι σε σχολείο της Αμαλιάδας σε λίγο μόνο στο iefimerida.gr
Οι δημοσιογράφοι του iefimerida.gr παρακολουθούν καθημερινά την επικαιρότητα και τις εξελίξεις τόσο στο εθνικό όσο και στο διεθνές πεδίο και με άμεσο και έγκυρο ρεπορτάζ ενημερώνουν τους αναγνώστες.


Πηγή: iefimerida.gr