Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! Θεομηνία θα «χτυπήσει» τις επόμενες ημέρες την χώρα!

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! Θεομηνία θα «χτυπήσει» τις επόμενες ημέρες την χώρα!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ότι νέα θεομηνία θα «χτυπήσει» τις επόμενες ημέρες την χώρα!

Ενημέρωση για τον καιρό δίνει ο γνωστός μετεωρολόγος και η νέα κακοκαιρία αναμένεται να έρθει από την Κυριακή!

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου; Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ δίνει όλες τις απαντήσεις.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί ξανά! Νέα επιδείνωση από την Κυριακή!

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι έντονα τα φαινόμενα που θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές της χώρας, κυρίως κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών της Κυριακής και των πρώτων πρωινών της Δευτέρας.

Παράλληλα, δίνει την τάση για την εξέλιξη του καιρού καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του Νοέμβρη, τονίζοντας πως θα χρειαστεί προσοχή σε συγκεκριμένο γεωγραφικό τμήμα της χώρας.

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας στο βίντεο.

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί με συναγερμό για την Δευτέρα! Επιδεινώνεται ο καιρός!

Προειδοποιεί με συναγερμό για την Δευτέρα ο Σάκης Αρναούτογλου. Επιδεινώνεται ο καιρός μετά τις εξελίξεις των καιρικών συνθηκών.

Από την περασμένη Τετάρτη έχουμε σε όλη την χώρα καταιγίδες και χαλάζι και πολλές περιοχές έχουν ήδη μικρές καταστροφές.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα. Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες και πότε αναμένεται να βελτιωθεί ουσιαστικά ο καιρός σε ολόκληρη την Ελλάδα;

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί αυστηρά για το επόμενο 10ήμερο! Τι θα συμβεί;

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί αυστηρά για το επόμενο 10ήμερο! Τι θα συμβεί; Διαβάστε αναλυτικά και δώστε μεγάλη προσοχή!

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ αναλύει τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα και ξεκαθαρίζει πως οι βροχές θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή. Σε ποιες περιοχές θα έχουμε τα περισσότερα φαινόμενα;

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί ο μετεωρολόγος! Μετά την ηλιοφάνεια έρχεται η κακοκαιρία! (Βίντεο)

Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό των επόμενων ημερών και την τάση για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου στο βίντεο:

τελευταία άρθρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ