Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του!

Θρήνος!

Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του!

Ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στην Κρήτη όταν ένας άνδρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του!

Πήγε στο χωράφι για αγροτικές εργασίες κι έμελλε να ... μη γυρίσει στο σπίτι του. Ο λόγος για έναν 72χρονο άνδρα που το πρωί έχασε τη ζωή του στο Τσιφούτ Καστέλλι, όταν πήγε να μαζέψει τις ελιές του.

Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο σημείο έσπευσε η ΕΜΑΚ προκειμένου να τον απεγκλωβίσει.

Θρήνος στη Λάρισα! Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του και πέθανε!

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος στην Ηλεία: Άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ!

Ένας 58χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν το τρακτέρ με το οποίο εκτελούσε αγροτικές εργασίες ανετράπη και τον καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε περιοχή ανάμεσα στην Ανδραβίδα και το Στρούσι, και πιο συγκεκριμένα δίπλα σε σταβλική εγκατάσταση, οπου ο 58χρονος μαζί με άλλα άτομα δημιουργούσε έναν σωρό με χλωρό καλαμπόκι για ζωοτροφή.

Σε κάποια από τις προσπάθειες που έκανε, το τρακτέρ ανετράπη και καταπλάκωσε τον άτυχο άντρα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Ανείπωτη τραγωδία στις Σέρρες! Δεκάχρονος έπεσε από το τρακτέρ και σκοτώθηκε!

Άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγωδία στη Βέροια: Νεκρός ύστερα από ανατροπή τρακτέρ o...

Τραγωδία στη Βέροια! Νεκρός 59χρονος όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα συνέβησαν γύρω στις 13:00, σε δασική έκταση στα Ριζώματα Ημαθίας, όπου ο άτυχος άνδρας μετέβη για εργασίες και ειδικότερα για να συγκεντρώσει κορμούς δένδρων.

Μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Βρέθηκε νεκρός ο Δημήτρης Χασάπης!

Θρήνος στα Κανάλια Μαγνησίας: Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ και πέθανε!

Θρήνος επικρατεί στα Κανάλια Μαγνησίας. Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και πέθανε.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Κανάλια, μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας 78χρονος αγρότης, ο οποίος μάζευε αμύγδαλα στο χωράφι του και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του.

Θρήνος στην Εύβοια! Νεκρός άντρας που τον καταπλάκωσε τρακτέρ!

Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες του Α.Τ. Βελεστίνου, οι οποίοι στο πλαίσιο της Προανάκρισης θα διερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Πηγή: e-volos