Θρίλερ! Λεωφορείο έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων!

Δεκάδες τραυματίες!

Θρίλερ! Λεωφορείο έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων!

Θρίλερ προκαλεί η είδηση ότι λεωφορείο έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων!

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 13 τραυματίες.

Οι αστυνομικές αρχές της Κωνσταντινούπολης συνέλαβαν έναν οδηγού αστικού λεωφορείου, ο οποίος σε κατάσταση αμόκ έπεσε πάνω σε στάση με κόσμο και στη συνέχεια κατέβηκε από το όχημα και επιτέθηκε με μαχαίρι.

Φρικτό τροχαίο με 10 νεκρούς! Μετωπική νταλίκας με λεωφορείο!

Πηγή: ethnos.gr

Τραγωδία! Λεωφορείο βγήκε εκτός πορείας! 29 νεκροί!

Τραγωδία με λεωφορείο που βγήκε εκτός πορείας! 29 νεκροί από το τραγικό συμβάν!

Μία ακόμη πολύνεκρη τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες σε αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα στο Lucknow-Agra, στην περιοχή Uttar Pradesh, της Ινδίας! Ένα λεωφορείο που μετέφερε τουλάχιστον 50 άτομα, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε από μεγάλο ύψος σε κανάλι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 29 άνθρωποι και πολλοί ακόμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Στο σημείο έχουν σπεύσει διασωστικά συνεργεία, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ πρώτιστο μέλημα των ινδικών αρχών είναι ναι προσφερθεί κάθε βοήθεια στους τραυματίες, ώστε να μην αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες και βίντεο:

Σοκ! Λεωφορείο με παιδιά τυλίχθηκε στις φλόγες!

Εκδρομή πήγαιναν μαθητές αλλά το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπιασε φωτιά!

Στις φλόγες τυλίχθηκε την Κυριακή ένα εκδρομικό λεωφορείο στην περιοχή Παλιοβούνα στη Ναύπακτο. Το εκδρομικό, ήταν ένα διώροφο λεωφορείο με παιδιά από σχολείο της Πάτρας και κατευθυνόταν προς τα Ιωάννινα.

Μετά το Αντίρριο, ο πάνω όροφος του λεωφορείου έπιασε φωτιά. Οι μαθητές πρόλαβαν και απεγκλωβίστηκαν και οι υπεύθυνοι του οχήματος, κατάφεραν να κατασβέσουν την φωτιά με το σύστημα πυρόσβεσης που διέθετε το λεωφορείο, πριν φτάσει όχημα της Πυροσβεστικής Ναυπάκτου.

Στο λεωφορείο επέβαιναν μαθητές από την Πάτρα που πήγαιναν εκδρομή στα Ιώαννινα. Όλοι πρόλαβαν και απεγκλωβίστηκαν έγκαιρα.

undefined

Πηγή: Athensmagazine.gr

Τραγωδία! Ένας νεκρός και 17 τραυματίας από τροχαίο με λεωφορείο!

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα με ένα νεκρό και 17 τραυματίες ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο!

Ένας νεκρός και τουλάχιστον δεκαεπτά τραυματίες μετά από τροχαίο που συνέβη στην νοτιοδυτική Γαλλία, στην περιοχή Ωντ.

Όπως αναφέρουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης ο οδηγός ενός λεωφορείου ιδιωτικής εταιρείας φαίνεται να έχασε τον έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Α61 και το όχημα αναποδογύρισε.

Σκληρό βίντεο: Αυτοκίνητο εκσφενδονίζει μηχανάκι και εξαφανίζεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται ειδησεογραφικά πρακτορείο ο οδηγός κρατείται από τις αρχές και ανακρίνεται, ενώ υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις που όμως βγήκαν αρνητικές.

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες. Δυστυχώς ένας από αυτούς είχε χάσει τη ζωή του.