Έκτακτο δελτίο καιρού: Σφοδρή καταιγίδα στη χώρα! Τι ανακοίνωσαν οι Αρχές;

Σοβαρός κίνδυνος!

Έκτακτο δελτίο καιρού: Σφοδρή καταιγίδα στη χώρα! Τι ανακοίνωσαν οι Αρχές;

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για σήμερα! Σφοδρή καταιγίδα πλήττει ήδη όλη τη χώρα. Οι Αρχές ανακοίνωσαν προειδοποιητικό για το υπόλοιπο της μέρας!

Κίνδυνος πλημμυρών!

Χάος στην Κέρκυρα από την κακοκαιρία! «Απαγορευτικό» στα πλοία και πλημμυρισμένο νοσοκομείο!

Από τα ξημερώματα βρέχει και στην Αττική, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η κακοκαιρία θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα, με τις Αρχές να είναι σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.

Καιρός: Σφοδρή καταιγίδα στην Αθήνα! Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια!

Ο καιρός σήμερα είναι άστατος και μας δείχνει τα δόντια του! Αυτήν την στιγμή στην Αθήνα επικρατεί σφοδρή καταιγίδα και οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια!

Καταιγίδα πλήττει εδώ και λίγη ώρα το μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά του νομού, ενώ έντονη είναι η βροχόπτωση και σε κεντρικότερες περιοχές όπως ο Βύρωνας και ο Υμηττός.

Εξαιτίας της καταιγίδας οι ταχύτητες των οχημάτων είναι χαμηλές και ήδη παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία.

Χάος στην Κέρκυρα από την κακοκαιρία! «Απαγορευτικό» στα πλοία και πλημμυρισμένο νοσοκομείο!

Η κακοκαιρία ξεκίνησε να «χτυπά» τη δυτική Ελλάδα, όπου, σύμφωνα με το meteo.gr, εκδηλώνονται κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, ενώ και το νησί της Κέρκυρας δοκιμάστηκε από την κακοκαιρία. Ισχυρή βροχή έπληξε, επίσης, το Μεσολόγγι και την Ηλεία.

Μεσολόγγι: Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα

Προβλήματα, κυρίως σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, λόγω της έντονης βροχόπτωσης πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα στην κοινότητα Λεσίνι, ενώ έκλεισε για λίγη ώρα η παλαιά εθνική οδός Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος του 48ου χιλιομέτρου, κοντά στο Χαλίκι.

Επίσης, μικρότερα προβλήματα έχουν προκληθεί και στις περιοχές Νεοχώρι και Κατοχή.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη μηχανήματα εργάζονται συνεχώς, ώστε να αποκατασταθούν τα προβλήματα, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και πυροσβεστικές δυνάμεις για απαντλήσεις υδάτων.

Βροχές «σαρώνουν» την Κέρκυρα - «Δεμένα» τα πλοία, πλημμύρισε Κέντρο Υγείας

«Δεμένα» τα πλοία ανοιχτού τύπου κράτησε στο λιμάνι της Κέρκυρας η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες το νησί της Κέρκυρας, ενώ κλειστό έμεινε το λιμάνι της Λευκίμμης.

Η δυνατή βροχόπτωση που πλήττει σχεδόν όλο το νησί μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια, κυρίως στο επαρχιακό δίκτυο, ενώ πλημμύρισε το Κέντρο Υγείας στον Άγιο Μάρκο που βρίσκεται 18 χλμ από την πόλη της Κέρκυρας κοντά στον Ύψο.

Την ίδια ώρα, η κακοκαιρία έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αρκετών περιοχών με αποτέλεσμα να σημειώνονται περιστασιακές διακοπές ρεύματος.