Πειραιάς: Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς σε καφετέρια! Τι συνέβη;

Όλες οι λεπτομέρειες!

Πειραιάς: Ραγδαίες εξελίξεις με τους πυροβολισμούς σε καφετέρια! Τι συνέβη;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τους πυροβολισμούς σε καφετέρια στον Πειραιά! Τι συνέβη;

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου, που σημειώθηκε το πρωί σε καφέ-μπαρ στην οδό Μαυρομιχάλη στον Πειραιά, όταν μια 24χρονη κοπέλα τραυματίστηκε στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο «Τζάνειο» νοσοκομείο, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται ένας άνδρας για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα βρίσκονταν στην καφετέρια μαζί με έναν άνδρα και κρατώντας ένα όπλο απειλούσε να το στρέψει προς το μέρος της.

Κάποια στιγμή, ο άνδρας προσπάθησε να την αποτρέψει, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και η κοπέλα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά και ο άνδρας, φέροντας μικρό τραύμα στον ώμο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: protothema.gr

Συναγερμός μετά από πυροβολισμούς! Δυο ηλικιωμένοι τραυματίες!

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από πυροβολισμούς σε τζαμί. Δυο ηλικιωμένη είναι τραυματίες σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Σκηνικό τρόμου επικράτησε στη γαλλική πόλη Μπαγιόν, καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε τζαμί. Από την επίθεση τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δύο άνθρωποι.

Συναγερμός! Έπεσαν πυροβολισμοί σε συναγωγή! Πληροφορίες για δύο νεκρούς!

Οι αρχές γνωστοποίησαν ότι ο δράστης συνελήφθη αφότου άνοιξε πυρ μπροστά από το τζαμί της πόλης Μπαγιόν, στα Ατλαντικά Πυρηναία της νότιας Γαλλίας.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος τραυμάτισε με το όπλο του, κατά τις 15:00 τοπική ώρα, έναν 74χρονο και έναν 78χρονο. Επιχείρησε, μάλιστα, να πετάξει συσκευή ανάφλεξης στο κτίριο.

Το Reuters, επικαλούμενο αστυνομική πηγή, σημειώνει ότι άνδρας φέρεται να είναι προσκείμενος στον ακροδεξιό χώρο και πρώην υποψήφιος με το κόμμα της Μαρίν Λεπέν.

Πολλοί ήταν οι πυροβολισμοί που ήχησαν, όπως αναφέρουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Προκλήθηκε έκρηξη μικρής ισχύος από τη ρίψη μπιτονιού βενζίνης στο οποίο είχε βάλει φωτιά.

Μετά το περιστατικό, ο δράστης διέφυγε από το σημείο, συνελήφθη όμως στην οικεία του στο Λαντ. Στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε ένα όπλο και ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Πηγή: protothema.gr