Tροχαίο στη Βουλιαγμένης με σχολικό: Κόρη γνωστού δικηγόρου τραυματισμένη στο νοσοκομείο!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Tροχαίο στη Βουλιαγμένης με σχολικό: Κόρη γνωστού δικηγόρου τραυματισμένη στο νοσοκομείο!

Κόρη γνωστού δικηγόρου βρίσκεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο, μετά από το τροχαίο που συνέβη στη Βουλιαγμένη με σχολικό!

Σοκαρισμένοι είναι ακόμα γονείς και παιδιά, έπειτα από τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο που σημειώθηκε χθες στη Βούλα.

Στο σχολικό λεωφορείο του ιδιωτικού παιδικού σταθμού, επέβαιναν συνολικά εννέα παιδιά, πέντε από τα οποία τραυματίστηκαν. Ανάμεσα σε αυτά είναι η κόρη του νομικού Κώστα Τσουκαλά, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως περιέγραψε, το χρονικό διάστημα που πέρασε από την ώρα που ειδοποιήθηκαν οι γονείς για το τροχαίο μέχρι που έφτασαν στο νοσοκομείο, «Λαχταρήσαμε χθες, αγχωθήκαμε, ήταν δύσκολο εκείνο το μισάωρο ήταν πολύ δύσκολο».

Η κόρη του ήταν από τα πιο βαριά τραυματισμένα παιδιά, καθώς χτύπησε στο κεφάλι της και έκανε λίγα ράμματα. Σύμφωνα με τον κ.Τσουκαλά το παιδί έμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο και το πιθανότερο είναι ότι σήμερα θα πάρει εξιτήριο.

Ερωτηθείς για τις συνθήκες του ατυχήματος, είπε ότι χθες όλοι οι γονείς ασχολήθηκαν με την κατάσταση της υγείας των παιδιών τους και τίποτε άλλο. Πρόσθεσε πάντως, πως όλη τη μέρα βρίσκονταν στο νοσοκομείο στελέχη της Τροχαίας.

Πώς συνέβη το τροχαίο με το σχολικό λεωφορείο στη Βούλα
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, το ατύχημα συνέβη όταν γυναίκα παραβίασε με το αυτοκίνητό της, στο οποίο επέβαιναν και τα παιδιά της, το STOP και συγκρούστηκε με το σχολικό.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Κρήνης και Σπετσών, στη Βούλα. Τα παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Παίδων, ενώ για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο ίδιο νοσοκομείο και τα υπόλοιπα τέσσερα. Τα παιδιά του παιδικού σταθμού που εδρεύει στη Βούλα είναι προσχολικής ηλικίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Εξελίξεις με το τροχαίο στη Βουλιαγμένης με σχολικό! Δύο παιδιά παραμένουν στο νοσοκομείο!

Όλες οι εξελίξεις με το τροχαίο που συνέβη στη Βουλιαγμένης με σχολικό λεωφορείο! Δύο παιδιά παραμένουν στο νοσοκομείο!

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο κατά το οποίο τραυματίστηκαν πέντε παιδιά σημειώθηκε χθες στη Βούλα.

Το σχολικό λεωφορείο ιδιωτικού παιδικού σταθμού, στο οποίο επέβαιναν εννέα παιδιά συνολικά, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών Κρήνης και Σπετσών στη Βούλα.

Δύο παιδιά από το σχολικό παραμένουν στο νοσοκομείο
Αμέσως μετά το συμβάν μεταφέρθηκαν στο Παίδων συνολικά εννιά παιδιά, εκ των οποίων τα πέντε τραυματισμένα, κυρίως σε πρόσωπο, δόντια και χείλια από τη σύγκρουση, ενώ στο νοσοκομείο ήταν ήδη οι γονείς τους καθώς είχαν ειδοποιηθεί από το σχολείο να μεταβούν στο Παίδων.

Ενας από τους γονείς των παιδιών που τραυματίστηκαν, είναι ο εργατολόγος, Κώστας Τσουκαλάς, ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους «Το παιδί απ’ ότι φαίνεται είναι καλά. Θα παραμείνει για λόγους προληπτικούς σήμερα στο νοσοκομείο. Εγώ ενημερώθηκα από το σχολείο γύρω στις 15.20 ότι υπήρξε ένα ατύχημα και μου είπαν ότι το παιδί μεταβαίνει με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο», ενώ μιλώντας οι δημοσιογράφοι με γονείς που βρίσκονταν στο νοσοκομείο πολλοί αναρτιόντουσαν εαν τα παιδιά φορούσαν ζώνη και αν υπάρχει ευθύνη του σχολικού λεωφορείου.
Τα παιδάκια πήραν χθες εξιτήριο ενώ δύο παραμένουν μέχρι και σήμερα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, το ατύχημα συνέβη όταν γυναίκα παραβίασε με το αυτοκίνητό της, στο οποίο επέβαιναν και τα παιδιά της, το STOP και συγκρούστηκε με το σχολικό.

Πηγή: iefimerida.gr