Η απόλυτη φρίκη! Μαϊμού σκότωσε νεογέννητο!

Η είδηση προκαλεί σοκ!

Η απόλυτη φρίκη! Μαϊμού σκότωσε νεογέννητο!

Ένα νεογέννητο βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο αφού μία μαϊμού το σκότωσε μετά από τι ρίψη μίας πέτρας. Η είδηση που προκαλεί απόλυτη φρίκη.

Σοκ έχει προκαλέσει το γεγονός του αιφνίδιου θανάτου ενός μωρού από μία μαϊμού. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματα του πολύ σύντομα.

Τραγωδία στην Κρήτη: Μωρό 2 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο!

Νεογέννητο έχασε την ζωή του στην Ινδία όταν μία μαϊμού του πέταξε πέτρα και το τραυμάτισε θανάσιμα μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Το άτυχο αγοράκι ήταν με τους γονείς του στη βεράντα του σπιτιού τους στη βόρεια Ινδία. Σύμφωνα με την αστυνομία, η μαϊμού πήρε μια πέτρα και την έριξε πάνω στο νεογέννητο τραυματίζοντας το σοβαρά.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή, σύμφωνα με το ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο «NDTV».

Το τραγικό συμβάν συνέβη στην πολιτεία Ούταρ Πραντές της Ινδίας, εκεί όπου πριν από μερικές ημέρες, μια μαϊμού άρπαξε από την αγκαλιά μιας γυναίκας το μωρό της, που ήταν μόλις 12 ημερών και το δάγκωσε θανάσιμα. Οι επιθέσεις από τα συγκεκριμένα ζώα στην Ινδία, είναι συχνό φαινόμενο και ειδικότερα στο Νέο Δελχί.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της πρωτεύουσας, το 2016 μόνο είχαν αναφερθεί 268 περιπτώσεις επιθέσεις από μαϊμού.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη! Σκότωσε το μωρό της επειδή δεν σταματούσε να κλαίει!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μια μητέρα σκότωσε το μωρό της και ο λόγος επειδή δεν σταματούσε να κλαίει!

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Πρόκειται για μια νοσηλεύτρια 35 ετών, η οποία σκότωσε το μωρό της επειδή φοβόταν ότι θα ξυπνούσε τον άντρα της με το συνεχές της κλάμα.

Η Ravinder Deol, κατηγορείται για ανθρωποκτονία της εξάμηνης κόρης της Ravneet. Η γυναίκα σκότωσε το παιδί στις 3 Απριλίου 2016.

Συνελήφθη μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έδειξε ότι το παιδί πέθανε από τραύματα στο κεφάλι.

Η απόλυτη φρίκη! Βίασαν 5χρονο αγόρι μέσα στην τάξη!

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η γυναίκα «λύγισε» μετά από μέρες που η κόρη της έκλαιγε ενώ ο σύντροφός της κοιμόταν μετά από τις νυχτερινές βάρδιές του.

Ο δικαστής του High Court, είπε σήμερα ότι η Deol είχε εργαστεί στο παρελθόν στην παιδική φροντίδα για 10 χρόνια.

Η Jane Bickerstaff QC ανέφερε στο δικαστήριο: «Δεν υπάρχει καμία υπόδειξη ότι η εναγόμενη σκόπευε να σκοτώσει το παιδί της ή να της προκαλέσει πραγματικά σοβαρή βλάβη».

Είπε ότι την ημέρα του θανάτου της Ravneet, ο σύντροφός της κοιμόταν μετά από μια νυχτερινή βάρδια 12 ωρών, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από την Ravinder λίγο πριν τις 4:30 μ.μ. λέγοντάς της να «έρθει γρήγορα» καθώς υπήρξε κάτι κακό με το μωρό.

Και συμπλήρωσε: «Θα μπορούσα να πω από τη φωνή της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Την είδα να κρατάει το μωρό και αυτό να μην κινείται».

Τα μάτια της ήταν ελαφρώς ανοιχτά, το χρώμα της δεν ήταν σωστό, το στόμα της ήταν ελαφρώς ανοικτό και στο πλάι. Τηλεφώνησα στο 999 και άρχισα ΚΑΡΠΑ.

Η αστυνομία έφτασε μέσα σε επτά λεπτά από την κλήση και τους είπαν ότι η Ravneet ήταν στην κούνια ενώ η μητέρα της πήγε στην κουζίνα για να ετοιμάσει το γάλα.

Ερωτηθείσα από την αστυνομία τι συνέβη, η Deol ισχυρίστηκε ότι το μωρό ήπιε το γάλα της κανονικά και είχε κοιμηθεί, αλλά όταν επέστρεψε από την κουζίνα, το μωρό δεν κουνιόταν.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως στο νοσοκομείο προσπάθησαν να σώσουν το παιδί αλλά ήταν ήδη νεκρό.

Έτσι η ιατροδικαστική έκθεση έδωσε την απάντηση καθώς διαπιστώθηκαν τραύματα στο κεφάλι του μωρού.

Αν και η μητέρα αρχικά δεν συνελήφθη, τελικά μετά την νεκροψία, την συνέλαβαν. Η ίδια αρχικά υποστήριξε πως το παιδί επειδή ήταν πρόωρο πέθανε από κάτι παθολογικό.

Ωστόσο οι δικαστές επέμειναν πως η νεκροψία δείχνει ξεκάθαρα πως το παιδί πέθανε από χτυπήματα.