Σοκ: Εγκατέλειψαν το νεογέννητο μωρό τους στο νοσοκομείο επειδή έπασχε από σπάνια ασθένεια!

Σκέτη ντροπή!

Σοκ: Εγκατέλειψαν το νεογέννητο μωρό τους στο νοσοκομείο επειδή έπασχε από σπάνια ασθένεια!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τους άκαρδους γονείς που εγκατέλειψαν το νεογέννητο μωρό τους στο νοσοκομείο επειδή έπασχε από μία σπάνια ασθένεια.

Ο Giovannino πάσχει από πάσχει από ιχθύαση αρλεκίνου, μια γενετική ανωμαλία η οποία προκαλεί μεγάλη πύκνωση σχεδόν σε όλο το δέρμα του σώματος από τη στιγμή της γέννησης. Το δέρμα όσων πάσχουν από ιχθύαση αρλεκίνου δημιουργεί μεγάλα ακαθόριστου τύπου σχήματα, τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους, από βαθιές ρωγμές. Η ασθένεια αυτή προκαλεί πρόβλημα στην ανάπτυξη καθώς και στην αναπνοή λόγω της περιορισμένης κίνησης του θώρακα. Παράλληλα επηρεάζεται και η ανάπτυξη των βλεφάρων της μύτης και του στόματος και των αυτιών, ενώ και η κίνηση χεριών και ποδιών περιορίζεται.

Σοκ! Μωρό γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο!

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το άφησαν, πιθανότατα είναι η πάθηση, το μόνο σίγουρο είναι πως το έχουν εγκαταλείψει» λένε χαρακτηριστικά οι μαίες στο νοσοκομείο, οι οποίες φροντίζουν το βρέφος από τον Αύγουστο όταν και το άφησαν οι γονείς του.

Πολύς κόσμος έχει επισκεφθεί το μωρό και έχει εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει μιας και οι γονείς του αποφάσισαν να το παρατήσουν. Η ιστορία του μικρού Giovannino ραγίζει καρδιές.

Οι τοπικές Αρχές βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση των γονιών ενώ παράλληλα ψάχνουν και μία οικογένεια για να υιοθετήσει το μωρό μιας και δεν μπορεί να μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο.

Συναγερμός! Εγκαταλελειμμένο βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία!

Συναγερμός έχει σημάνει με το εγκαταλελειμμένο βρέφος σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Το μωρό εντοπίστηκε σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία από περίοικους που περνούσαν από το σημείο. Το νεογέννητο κοριτσάκι ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα και το είχαν τοποθετήσει μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ. Οι περαστικοί ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές.

Σοκ! Παπάς παραλίγο να πνίξει βρέφος στην βάφτιση!


Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έβγαλαν το μωράκι από το καρότσι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

magnesianews.gr