Αδαμάντιος Μαντής: Πόρισμα σοκ από τον ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Αδαμάντιος Μαντής: Πόρισμα σοκ από τον ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου!

Πόρισμα που προκαλεί σοκ από τον ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου, Αδαμάντιου Μαντή!

Από κακώσεις στο κεφάλι πέθανε ο άτυχος 21χρονος πολίστας Αδαμάντιος Μαντής, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Από το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, προκύπτουν δύο ερμηνείες, στις οποίες οι καταθέσεις αναμένεται να ρίξουν φως: είτε ο άτυχος άνδρας χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα, μετά το ατύχημα, είτε χτύπησε το κεφάλι του στις μπάρες.

Ο 21χρονος δεν φέρει άλλα σοβαρά τραύματα, παρά μόνο στο κεφάλι.

Εξάλλου, οι πραγματογνώμονες προβληματίζονται από μία βλάβη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, η οποία δεν προκλήθηκε από το τροχαίο δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε.

Το ερώτημα που θα απαντηθεί είναι το εάν αυτή η βλάβη, που έχει εντοπιστεί, προκάλεσε τον θόρυβο, που οδήγησε τους δύο άνδρες στην απόφαση να σταματήσουν στην άκρη.

Πηγή: protothema.gr

Αδαμάντιος Μαντής: «Τσακίζει» κόκαλα η μητέρα του! «Δεν θέλω να πω αντίο στο παιδί μου...»! (Βίντεο)

Η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή «τσακίζει» κόκαλα σε συνέντευξη τους που μεταξύ άλλων είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θέλω να πω αντίο στο παιδί μου...»!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε η μητέρα του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής.

«Δεν θέλω να πω αντίο στο παιδί μου. Θυμόμουν σήμερα την πρώτη ημέρα που τον κράτησα στην αγκαλιά μου, μου έφερνε μόνο χαρά. Δεν περίμενα να μου φέρει μια τόσο μεγάλη λύπη.

Είμαι περήφανη που ήταν παιδί μου. Ήταν ένα παιδί που συνεχώς χαμογελούσε στο εύκολο και το δύσκολο. Θέλω να πιστεύω ότι δεν κατάλαβε πώς έφυγε και ότι έφυγε χαμογελαστός. Αυτό ίσως θα είναι το μοναδικό που θα με παρηγορήσει.

Αδαμάντιος Μαντής: Σήμερα η κηδεία του άτυχου πολίστα! Που και τι ώρα θα γίνει;

Το παιδί μου ήταν μάγκας. Με ποια έννοια; Βοηθούσε αυτούς που δεν μπορούσαν, έδινε χρήματα σ΄αυτούς που δεν είχαν, από το υστέρημά του.

Όταν αργούσε να με πάρει τηλέφωνο, πήρα μόνη μου. Χτύπησε 6-7 φορές. Την 7η φορά το σήκωσε μια κυρία και με ρώτησε αν είμαι η μαμά του. Τη ρώτησα αν ζει και μου είπε να πάω από το Τζάνειο. Το παιδί μου έφυγε εντελώς άδικα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: