Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Καραμανλής: Έκτακτη ανακοίνωση! Τι συνέβη;

Χτύπα το καμπανάκι κινδύνου!

Κώστας Καραμανλής: Έκτακτη ανακοίνωση! Τι συνέβη;
Ενημέρωση 07.11.2019 16:22

Έκτακτη ανακοίνωση έβγαλε ο Κώστας Καραμανλής, με αφορμή ο προσφυγικό - μεταναστευτικό αλλά και την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας. Τι συνέβη;

Ο πρώην πρωθυπουργός, σε ομιλία του στην 35η Επέτειο του Κέντρου Ναυτιλίας, Εμπορίου και Χρηματοοικονομικών σε συνδυασμό με την 9η Διετή Συνάντηση του City του Λονδίνου δεν δίστασε να μιλήσει "έξω από τα δόντια".

«Οι παγκόσμιες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας μπορούν να μας δοκιμάσουν όλους. Έχουν τουλάχιστον ένα κοινό σημείο. Καμία χώρα, καμία κυβέρνηση, πόσο μάλλον πολιτικό κόμμα, δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει μόνη της», είπε ο Κώστας Καραμανλής.

Τσίπρας - Καραμανλής ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο! Πού συναντήθηκαν οι δυο τους;

«Λέγεται ότι βρισκόμαστε μπροστά στο λυκόφως των ηγεσιών» είπε ο πρώην πρωθυπουργός και συνέχισε λέγοντας ότι «είναι αλήθεια ότι, σε σύγκριση με τις θρυλικές προσωπικότητες του παρελθόντος, ακόμη και του σχετικά κοντινού παρελθόντος, οι σύγχρονοι ηγέτες φαίνονται να υπολείπονται».

«Η περιπλοκότητα των προβλημάτων και η υπερβολική έκθεση στα Μέσα επίσης δεν βοηθούν. Ωστόσο, οι απαιτητικοί καιροί απαιτούν διορατικότητα, αποφασιστικότητα, σεβασμό προς τους ανθρώπους και βλέμμα στραμμένο στο μακροπρόθεσμο» σημείωσε στην ομιλία του.

Για το προσφυγικό ο Κώστας Καραμανλής είπε: «Πρέπει να ληφθούν επειγόντως μέτρα, στο πνεύμα πιο ισόρροπης κατανομής βαρών, για τη μετεγκατάσταση των αιτούντων άσυλο που βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη. Όμως δεν χρειάζονται προστασία όλοι όσοι έρχονται στην Ευρώπη. Πρέπει να μπορούμε να εντοπίσουμε καλύτερα τους παράνομους μετανάστες. Οι συμφωνίες επαναπατρισμού πρέπει να εφαρμόζονται αποτελεσματικότερα. Αυτό θα λειτουργήσει, επίσης, ως αντι-κίνητρο για τους παράνομους μετανάστες».

«Η μονομερής στρατιωτική δράση της Τουρκίας στη Συρία θα υπονομεύσει περαιτέρω τη σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής και θα θέσει σε κίνδυνο την επιτευχθείσα πρόοδο για την ήττα του ISIS. Σε συνδυασμό με την επιθετική προσέγγισή της έναντι της Κύπρου, η Τουρκία δείχνει ότι γίνεται σταθερά μια αναθεωρητική χώρα, με άλλα λόγια ένας πιθανός ταραξίας στην ευρύτερη περιοχή. Η συμπεριφορά της στο Αιγαίο ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτήν την αίσθηση», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Είναι σαφές ότι αντιμετωπίζουμε ένα κόσμο πολύ λιγότερο προβλέψιμο από ποτέ στο πρόσφατο παρελθόν. Συμβαίνουν τώρα πράγματα που θα ήταν αδιανόητα, πριν από μερικά χρόνια. Κοιτάξτε το Brexit», ανέφερε ακόμα ο πρώην πρωθυπουργός.

Κώστας Καραμανλής: Πιο αδυνατισμένος από ποτέ σε σπάνια δημόσια εμφάνιση!

Εντοπίσαμε τον Κώστας Καραμανλή σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και ήταν πιο αδυνατισμένος από ποτέ!

Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε τη Δευτέρα τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και ενημερώθηκε για τα θέματα της πόλης.

Ο κ. Καραμανλής έγινε δεκτός με χειροκροτήματα στο δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης, έξω από το οποίο είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην πρωθυπουργός αντάλλαξε χειραψίες με κάποιους από αυτούς.

Σάλος στο διαδίκτυο με τον Κώστα Καραμανλή! Η φωτογραφία που άναψε φωτιές!

Κωνσταντίνος Καραμανλής: Πιο αδυνατισμένος από ποτέ σε σπάνια δημόσια εμφάνιση!

Βίντεο: Η άφιξη Καραμανλή στο δημαρχείο

Η επίσκεψη Καραμανλή στο δημαρχείο
Ο κ. Ζέρβας περίμενε τον κ. Καραμανλή έξω από το δημαρχείο. Στη συνέχεια, ξενάγησε για λίγο στο δημαρχιακό μέγαρο τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εργαζομένους. Αμέσως μετά, πήγαν στην αίθουσα συσκέψεων, όπου βρίσκονταν δημοτικοί σύμβουλοι και ο κ. Καραμανλής τους χαιρέτισε.

Κωνσταντίνος Καραμανλής: Πιο αδυνατισμένος από ποτέ σε σπάνια δημόσια εμφάνιση!

Κωνσταντίνος Καραμανλής: Πιο αδυνατισμένος από ποτέ σε σπάνια δημόσια εμφάνιση!

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νατάσα Παζαΐτη: Τα θέματα υγείας έφεραν δημόσια ανακοίνωση! Τι συνέβη;

Κ. Καραμανλής: Το ψυχολογικό τραύμα που δεν έκλεισε ποτέ! Οι δεκάδες νεκροί και οι δύσκολες ώρες!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share