Συναγερμός στον Κηφισό μετά από καραμπόλα! Έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων!

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς!

Συναγερμός στον Κηφισό μετά από καραμπόλα! Έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων!

Συναγερμός σήμερα στην Τροχαία καθώς στον Κηφισό έχει σημειωθεί καραμπόλα. Έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων στο δρόμο.

Σε ουρές χιλιομέτρων είναι στιβαγμένοι όλοι οι οδηγοί που κινούνται στον Κηφισό. Μία καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στο ύψος της Λυκόβρυσης έχει κόψει την κυκλοφορία στο ρεύμα καθόδου. Η σύγκρουση έγινε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, και την απέκλεισαν!

Σε ώρα αιχμής, δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα, ενώ οι οδηγοί των οχημάτων, είναι ασφαλείς και δεν τραυματήστηκαν!

Τραγωδία στην Άνθουσα: Τροχαίο σοκ με νταλίκα στην έξοδο της Αττικής Οδού!

Χαμηλές ταχύτητες επικρατούν και σε άλλες κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας. Στην Κηφισίας οι οδηγοί πηγαίνουν σημειωτόν από το ύψος του Υγεία μέχρι το Χαλάνδρι ενώ και στο ρεύμα ανόδου υπάρχει πρόβλημα από Χίλτον μέχρι Πανόρμου.

Υπομονή απαιτεί και η Κατεχάκη στο ρεύμα προς Κηφισίας, η Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα, η Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Τροχαίο - σοκ στην Αθηνών - Λαμίας! Μηχανή «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο! (Βίντεο)

Ένα τροχαίο - σοκ συνέβη πριν από λίγη ώρα στην Αθηνών-Λαμίας! Μηχανή «καρφώθηκε» σε αυτοκίνητο!

Σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας στην εθνική οδό και συγκεκριμενα, στην έξοδο για Σχηματάρι στο 65,5 χλμ Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία μηχανή και ένα αυτοκίνητο κινούνταν στο ίδιο ρεύμα και βγήκαν στην έξοδο του Σχηματαρίου προς Χαλκίδα. Ξαφνικά ο οδηγός του αυτοκινήτου, για άγνωστο λόγο το μετάνιωσε και χωρίς να προσέξει τη μηχανή, έκανε ελιγμό αριστερά για να επανέλθει στο ρεύμα της εθνικής οδού.

Θρίλερ στην Αθηνών-Λαμίας! Οδηγούσε αντίθετα για ένα χιλιόμετρο!

Η αιφνιδιαστική ενέργεια του οδηγού δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αναβάτη της μηχανής. Ο 26χρονος δικυκλιστής αν και προσπάθησε δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η μηχανή καρφώθηκε κυριολεκτικά στο φτερό του αυτοκινήτου, ενώ ο οδηγός “πέταξε” και προσγειώθηκε πολλά μέτρα μακριά μέσα στο οδόστρωμα.

Το κράνος και η στολή που φορούσε του έσωσαν τη ζωή, αφού ο 26χρονος τραυματίστηκε, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του.

Μάλιστα ο νεαρός δικυκλιστής, που είναι γιατρός από τη Χαλκίδα, είχε τις αισθήσεις του και με ψυχραιμία έδινε οδηγίες στους διερχόμενους οδηγούς που αρχικά έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Το ίδιο έκανε και αργότερα στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που τον παρέλαβε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το ΕΚΑΒ έφτασε με καθυστέρηση μιας ώρας και δέκα λεπτών τουλάχιστον, ενώ όλο αυτό το διάστημα ο 26χρονος τραυματίας ήταν ξαπλωμένος μέσα στο δρόμο…

Πηγή: protothema.gr