Σοκ στη Ρόδο: Έδωσαν ραντεβού στο δάσος και τον σκότωσε!

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη...

Σοκ στη Ρόδο: Έδωσαν ραντεβού στο δάσος και τον σκότωσε!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για το στυγερό έγκλημα που έγινε στη Ρόδο. Έδωσαν ραντεβού στο δάσος και τον σκότωσε!

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν έπειτα από αναζήτηση πολλών ωρών εντοπίστηκε το αυτοκίνητο κατοίκου - επιχειρηματία της Κρητηνίας, με τον ίδιο να βρίσκεται μέσα σε αυτό νεκρός.

Φρίκη! Αποκεφάλισε την σύζυγο του και έκοψε το λαιμό της 5 ετών κόρης του!

Σύμφωνα με τη «www.rodiaki.gr», πρόκειται για κάτοικο της περιοχής και γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος είναι ηλικίας 45 περίπου ετών. Στην ίδια ηλικία είναι επίσης και ο φερόμενος ως δράστης του φονικού.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα είχε δώσει ραντεβού με κάτοικο της περιοχής του Έμπωνα, σε δασική περιοχή ανάμεσα σε Σιάννα Κρητηνία. Η συνάντηση ήταν μοιραία καθώς κάτω από συνθήκες αδιευκρίνιστες έγινε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει επιτόπου.

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη...

Θρίλερ! 13χρονη σκότωσε την έγκυο αδερφή της, πήρε το μωρό και το έδωσε!

Θρίλερ με την είδηση ότι 13χρονη σκότωσε την έγκυο αδερφή της, πήρε το μωρό και το έδωσε! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα κορίτσι ηλικίας 13 ετών δολοφόνησε την έγκυο αδερφή της με σκοπό να δώσει το μωρό σε μια 35χρονη γυναίκα.

Η 35χρονη ήταν εκείνη που της είχε δώσει την εντολή να το κάνει. Η Fabiana Santana, 23 ετών, ήταν έγκυος οκτώ μηνών όταν την σκότωσε η αδερφή της, χτυπώντας την με λοστό στο κεφάλι.

Η αστυνομία λέει ότι το 13χρονο κορίτσι είχε συνεργό ένα 15χρονο αγόρι και εκτελούσαν τις εντολές της Κάτια Ραμπέλο, η οποία ήθελε το μωρό για εκείνη.

Μεσσηνία: Ραγδαίες εξελίξεις με την γυναίκα που σκότωσε τον άντρα της με καυτό νερό!

Πιστεύεται ότι η Ραμπέλο σκόπευε να εξαπατήσει τον φίλο της, έναν ερευνητή χρυσού, ώστε εκείνος να πιστέψει ότι είχε γεννήσει το παιδί του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το μωρό βρέθηκε ζωντανό στο σπίτι του 15χρονου συνεργού.

Θρίλερ! 13χρονη σκότωσε την έγκυο αδερφή της, πήρε το μωρό και το έδωσε!

Η μητέρα του 15χρονου, που δεν ήταν παρούσα στις δολοφονίες, είχε φύγει από το σπίτι. Η έγκυος κοπέλα βρέθηκε θαμμένη σε ένα οικόπεδο στο Porto Velho τρεις ημέρες μετά την δολοφονία της.

Μάλιστα η κοπέλα είχε και άλλο ένα παιδί 7 ετών το οποίο ήταν μπροστά στην δολοφονία και το σκότωσαν και αυτό πετώντας το πτώμα του σε μια λίμνη.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας, Leisaloma Carvalho, δήλωσε στο FocusOn News: «Η 13χρονη ισχυρίζεται ότι διέπραξε τα εγκλήματα από εκδίκηση γιατί την κακοποιούσε σεξουαλικά ο σύζυγος της αδελφής της».