Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η Ελλάδα: Το φαντασμαγορικό δέντρο που στήθηκε στη Χαλκιδική!

Το πρώτο για φέτος!

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η Ελλάδα: Το φαντασμαγορικό δέντρο που στήθηκε στη Χαλκιδική!

Επιτέλους η Ελλάδα μπαίνει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς! Δείτε το φαντασμαγορικό δέντρο που στήθηκε στην Χαλκιδική και σήμανε την έναρξη των Χριστουγέννων!

Η Χαλκιδική ήταν αυτή που έκανε "ποδαρικό" στους στολισμούς για φέτος και έστησε πρώτη το δέντρο της στην περιοχή του Ταξιάρχη και μάλιστα παραμονή της γιορτής των Τριών Ταξιαρχών.

Μερομήνια 2019: Τι καιρό θα κάνει μέχρι τα Χριστούγεννα; Πότε έρχονται τα χιόνια!

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ταξιάρχη, Γιάννης Ξάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι η Γιορτή Ελάτου και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ύψους 10-12 μέτρων, στην πλατεία του Ταξιάρχη, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου μετά τη θρησκευτική λειτουργία, με τη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού και των επισκεπτών.

Ο Νικόλαος Παπαπακωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πολυγύρου είπε ότι η πρωτοβουλία ανήκει στην Κοινότητα Ταξιάρχη και τελεί υπό τη χορηγία του Δήμου Πολυγύρου με στόχο την προβολή του ελάτου, βασικού προϊόντος της περιοχής. Ο κ.Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι έχει γίνει σχετική πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο να καθιερωθεί κάθε χρόνο η Γιορτή Ελάτου.

Δείτε βίντεο από τη φωταγώγηση του δέντρου:

Μόλις ανάψαμε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο δένδρο εδώ στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής. Τα Χριστούγεννα έρχονται και εύχομαι όλοι στα σπίτια μας, να ξέρουμε και να έχουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δένδρο από τον τόπο παραγωγής ελάτων εδώ από τον Ταξιάρχη! Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους για την αυριανή εορταστική ημέρα!

Posted by Απόστολος Πάνας - Βουλευτής Χαλκιδικής ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής on Thursday, November 7, 2019

Αποκάλυψη: Αυτά τα ονόματα θα δούμε στο λαμπερό ρεβεγιόν στο κέντρο της Αθήνας!

Σας έχουμε τρομερή αποκάλυψη! Αυτά είναι τα τρανταχτά ονόματα που θα δούμε στο λαμπερό ρεβεγιόν στο κέντρο της Αθήνας!

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι προετοιμασίες για το εντυπωσιακό ρεβεγιόν στο κέντρο της Αθήνας έχουν ξεκινήσει!

Μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μάθαμε μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν στη σκηνή στην πλατεία Συντάγματος.

Συγκεκριμένα, έγινε λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία φημολογείται ότι θα παρουσιάσει την εκδήλωση αλλά και για τις "Μέλισσες" που θα πλαισιώσουν μουσικά το φαντασμαγορικό τους show με τα τραγούδια τους.

Στη συνέχεια ωστόσο, η Κατερίνα Γκαγκάκη που είναι δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηνών, διέψευσε την παρουσία της Ηλιάνας ενώ ξεκαθάρισε πως η παραγωγή έχει ως στόχο να φέρει έναν άντρα παρουσιαστή για φέτος. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και το όνομα του Θέμη Γεωργαντά.