Τροχαίο σοκ στο Λουτράκι! Οδηγός διέλυσε τρία καταστήματα!

Εικόνες σοκ!

Τροχαίο σοκ στο Λουτράκι! Οδηγός διέλυσε τρία καταστήματα!

Ένα τροχαίο που έχει προκαλέσει σοκ συνέβη πριν από λίγο στο Λουτράκι! Ένας οδηγός διέλυσε με το αυτοκίνητό του τρία καταστήματα!

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών - Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών, έχει σπάσει την αριστερή του κλείδα.

Έκτακτο! Τροχαίο σοκ στη Λεωφόρο Σπάτων! Νεαρός οδηγός "καρφώθηκε" σε μία σιδεριά!

Απίστευτες είναι οι εικόνες από ένα τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα, στο Λουτράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 23χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- και έπεσε διαδοχικά πάνω σε τρία καταστήματα και μία κολόνα της ΔΕΗ.


Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, όπως καταγράφουν και οι εικόνες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συμβολή των αντρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από το αυτοκίνητό του.

Αρχικά, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και στη συνέχεια στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών, έχει σπάσει την αριστερή του κλείδα.

Δείτε εικόνες από το τρομερό ατύχημα:

αυτοκίνητο διέλυσε μαγαζιά
τροχαίο λουτράκι
τροχαίο μαγαζιά

Θρηνεί η Κρήτη! Νεκρός στα 40 του σε τροχαίο!

Θρηνεί η Κρήτη με τον άντρα που είναι νεκρός στα 40 του σε τροχαίο! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Λίγες μόνο ώρες μετά την είδηση για τη δωρεά οργάνων που έκανε ο 34χρονος που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο, ένα νέο θανατηφόρο τροχαίο έρχεται να προστεθεί στη μαύρη λίστα της Κρήτης.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην παλιά ε.ο στο ύψος του Μάλεμε, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας περίπου 40 ετών, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο.

Εικόνες σοκ από το φρικτό τροχαίο στη Λεωφόρο Σπάτων!


Ο άνδρας διεκομίσθη βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο Χανίων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα αίτια για τη νέα τραγωδία ερευνά η Τροχαία Χανίων.


Πρόκειται για το 57ο θύμα στην άσφαλτο, από τις αρχές του έτους...

Πηγή: www.ekriti.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι: Τον παρέσυρε αυτοκίνητο και πέθανε!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο Πικέρμι. Τον παρέσυρε αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μαραθώνος και πέθανε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Irafina, διερχόμενο όχημα παρέσυρε ηλικιωμένο που προσπάθησε να περάσει τον δρόμο σε περιοχή χωρίς φανάρι – διάβαση.

Τροχαίο σοκ στο Μενίδι! Λεωφορείο συγκρούστηκε με Ι.Χ!

Ο οδηγός του οχήματος, αρχικά σταμάτησε στο σημείο, όμως στη συνέχεια εγκατέλειψε τον άτυχο ηλικιωμένο. Aστυνομικός που ήταν στο σημείο, είδε το συμβάν και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Τελικά, το όχημα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και ο οδηγός συνελήφθη στην Παλλήνη.