Φρίκη! Καθηγητής πανεπιστημίου σκότωσε και τεμάχισε φοιτήτριά του!

Είχε σε σακίδιο τα κομμένα χέρια της!

Φρίκη! Καθηγητής πανεπιστημίου σκότωσε και τεμάχισε φοιτήτριά του!

Σκέτη φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση για έναν αδίστακτο καθηγητή πανεπιστημίου που σκότωσε και τεμάχισε μια φοιτήτριά του!

Ο διάσημος ιστορικός συνελήφθη σήμερα το πρωί ενώ τα ευρήματα της αστυνομίας προκαλούν σοκ!

Θρήνος στη Λάρισα! Βρέθηκε νεκρός φοιτητής μέσα στις εστίες!

Ένας διάσημος Ρώσος ιστορικός, που είναι ειδικός στον Ναπολέοντα και έχει τιμηθεί με το παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής στη Γαλλία, συνελήφθη σήμερα στην Αγία Πετρούπολη, καθώς βαρύνεται με υποψίες ότι σκότωσε πρώην φοιτήτριά του.

«Ένας άνδρας 63 ετών βρέθηκε σήμερα το πρωί στον ποταμό Μόικα, στο κέντρο της πόλης. Στο σακίδιο πλάτης που είχε, βρέθηκαν δύο γυναικεία χέρια και ένα πιστόλι κρότου. Θεωρείται ύποπτος για φόνο» αναφέρει σε δελτίο τύπου η Επιτροπής Έρευνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, αλλά δεν ήθελε να κατονομαστεί, ο άνδρας που συνελήφθη είναι ο Όλεγκ Σοκόλοφ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν, από την πλευρά τους, ότι ο Όλεγκ Σοκόλοφ, σε κατάσταση μέθης, έπεσε στο νερό, ενώ προσπαθούσε να εξαφανίσει τα μέλη του σώματος της νεαρής γυναίκας στον ποταμό.


Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του Σοκόλοφ το αποκεφαλισμένο πτώμα της Αναστασία Ετστσένκο, 24 ετών, που ήταν φοιτήτριά του και είχαν συνυπογράψει πολλές εργασίες μαζί.

Ο ιστορικός ομολόγησε ότι σκότωσε τη νεαρή γυναίκα στο σπίτι του πριν από δύο ημέρες, μεταδίδει το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο 47news.ru, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές της αστυνομίας.

ιστορικός τεμάχισε φοιτήτρια

Τραγωδία στην Πάτρα! Κρεμάστηκε φοιτητής μέσα στην εστία!

Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα! Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι φοιτητής κρεμάστηκε μέσα στην εστία!

Ο άτυχος νεαρός σπούδαζε στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο 23χρονος φοιτητής με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, εντοπίστηκε απαγχονισμένος από τους υπεύθυνους της φοιτητικής εστίας του Ρίου.

Οι υπέυθυνοι της εστίας είχαν ειδοποιηθεί από τους γονείς του νεαρού, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Όταν άνοιξαν την πόρτα του δωματίου του 23χρονου, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα!