Θρήνος στον κόσμο του αθλητισμού! Νεκρός 27χρονος αθλητής!

Απέραντη θλίψη...

Θρήνος στον κόσμο του αθλητισμού! Νεκρός 27χρονος αθλητής!

Νεκρός βρέθηκε πασίγνωστος 27χρονος αθλητής από τρομοκρατικό χτύπημα! Θρήνος έχει ξεσπάσει στον κόσμο του αθλητισμού!

Ο γνωστός αθλητής ήταν ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στο χώρο του μποξ ωστόσο μία άτυχη στιγμή ήρθε να βάλει τέλος στην καριέρα του αλλά και στη ζωή του.

Θρήνος! Νεκρός στα 24 του γνωστός αθλητής!

Ο λόγος για τον Ντουάιτ Ρίτσι. Ο Αυστραλός μποξέρ δέχτηκε ένα ισχυρό χτύπημα από αντίπαλό του και έπεσε νεκρός μέσα στο ρινγκ. Στην επαγγελματική του καριέρα, είχε 21 παιχνίδια με 19 νίκες και μόλις 2 ήττες.

νεκρός αθλητής

Θρήνος! Νεκρός ο αθλητής που είχε πέσει σε κώμα μετά από χτυπήματα!

Νεκρός είναι ο αθλητής που είχε πέσει σε κώμα μετά από χτυπήματα του αντιπάλου του σε αγώνα και επικρατεί θρήνος στον χώρο της άθλησης.

Ο Βρετανός μποξέρ Πάτρικ Ντέι, πριν από μερικές ημέρες οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα που του είχε προκαλέσει ο αντίπαλος του μέσα στο ρινγκ από γροθιές.

Ο 27χρονος που έπεσε νοκ-άουτ στον 10ο γύρο του αγώνα που διεξήχθη στο Σικάγο, έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη «έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, τους στενούς του φίλους και μέλη της ομάδας του» όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του.

Ο Πάτρικ κατά την διάρκεια του αγώνα δέχθηκε πολλές γροθιές, ωστόσο το τελικό χτύπημα ήρθε στον 10 γύρο όταν μετά από γροθιά έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο ρινγκ.

Νεκρός αθλητής μετά από κώμα

Στιγμές αγωνίες! Έπεσε σε κώμα γνωστός αθλητής μετά από άγρια χτυπήματα!

Σε κώμα έπεσε γνωστός αθλητής μετά από άγρια χτυπήματα και στιγμές αγωνίας για την υγεία του ζει η οικογένεια του, αλλά και ο χώρος της άθλησης.

Ο μποξέρ μεταφερόταν στο νοσοκομείο όταν έπαθε κάποιου είδους κρίση. Άμεσα υποβλήθηκε σε επέμβαση στον εγκέφαλο χωρίς να έχει διευκρινιστεί, μέχρι στιγμής, αν ήταν οι γιατροί που αποφάσισαν να τον βάλουν σε κώμα.

Ο αγώνας μποξ ανάμεσα στον Πάτρικ Ντέι και τον Τσάρλς Κόνγουελ στο Σικάγο είχε τραγική κατάληξη τελικά. Ο πρώτος ήταν εκείνος που βγήκε νοκ άουτ στον 10ο γύρο, χωρίς να περίμενε αυτή την κατάληξη. Τροχαίο σοκ για γνωστό αθλητή! «Εκτοξεύτηκε» από τη Ferrari του!

Στο βίντεο από τα χτύπηματα που δέχθηκε ο Ντέι φαίνεται η σφοδρότητα των γροθιών του 21χρονου Κόνγουελ τόσο στον 4ο όσο και στον 8ο γύρο.