Καιρός σήμερα: Μικρή βελτίωση με νεφώσεις- Πού θα βρέξει;

Αναλυτικά η πρόγνωση!

Καιρός σήμερα: Μικρή βελτίωση με νεφώσεις- Πού θα βρέξει;

Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα; Έρχεται μικρή βελτίωση με τοπικές νεφώσεις. Μάθετε πού θα βρέξει!

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός σήμερα, καθώς η πρόβλεψη της ΕΜΥ κάνει λόγο για τοπικές πρόσκαιρες βροχές μόνο στο ανατολικό Αιγαίο, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για πλημμύρα! Το φαινόμενο που «χτυπά» τη νύχτα...

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλύτερος, καθώς θα επικρατούν αραιές νεφώσεις, που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές. Η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, στο ανατολικό Αιγαίο έως 5 και από το βράδυ στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα μείνει στα ίδια επίπεδα με χθες, ενώ αναμένεται να χαλάσει πάλι από αύριο το απόγευμα, αρχικά από τα δυτικά, με νέο κύμα ισχυρών βροχοπτώσεων που θα πλήξουν τη χώρα κυρίως την Τετάρτη.

Η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία 4 με 6 και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Tις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και από το απόγευμα ανατολικοί νοτιοανατολικοί στα νότια 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί νοτιοανατολικοί στα δυτικά 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις με περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο δελτίο καιρού: Προσοχή έρχεται ραγδαία επιδείνωση! Βροχές και καταιγίδες στην χώρα!

Προσοχή έρχεται ραγδαίες επιδείνωση στον καιρό σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο. Βροχές και καταιγίδες θα έχουμε σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Αναλυτικά ο καιρός από την ΕΜΥ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και από τα δυτικά.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ που από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Συναγερμός σε Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία για την κακοκαιρία που έρχεται!

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

Ανεμοι: Απο νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και πιθανώς πρόσκαιρα στη Θεσσαλία. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.

Ανεμοι: Απο νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά έως 7 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη με εξασθένηση από το απόγευμα.

Ανεμοι: Απο νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη τοπικά 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά στα βόρεια με εξασθένηση από τη νύχτα.

Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ που από τη νύχτα θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά με εξασθένηση από το απόγευμα.

Ανεμοι: Απο νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που από βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά με εξασθένηση από το απόγευμα.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.