Φρίκη στην Κέρκυρα! Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός θαμμένος σε χωράφι!

Ο σκελετός ταυτοποιήθηκε!

Φρίκη στην Κέρκυρα! Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός θαμμένος σε χωράφι!

Απόλυτη φρίκη προκάλεσε η είδηση ότι στην Κέρκυρα βρέθηκε ένας ανθρώπινος σκελετός θαμμένος μέσα σε ένα χωράφι!

Σκελετό θαμμένο στο χωράφι του βρήκε κάτοικος της Κάτω Κορακιάνας, στη Μέση Κέρκυρα, όταν το πρωί πήγε στην περιοχή για να κάνει αγροτικές εργασίες με το τρακτέρ του.

Ανατριχίλα στην Εύβοια! Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός!

Δίπλα στο σκελετό βρέθηκε το διαβατήριο ενός 35χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί τον περασμένο Απρίλιο.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομική δύναμη και η ιατροδικαστής Κέρκυρας, ενώ φως στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και η ταυτοποίηση DNA.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Φρίκη στον Πηνειό! Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός στον Πηνειό!

Σκελετός που πιθανόν ανήκει σε γυναίκα βρέθηκε σήμερα στις εκβολές του Πηνειού στην περιοχή της Γυρτώνης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανήκει σε μια γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Λάρισα πριν από αρκετούς μήνες.

Συγκεκριμένα, ένα ανθρώπινο κρανίο και τμήματα οστών εντοπίστηκαν σήμερα στο Πηνειό ποταμό στο φράγμα της Γυρτώνης, από συνεργείο καθαρισμού που πραγματοποιούσε εργασίες στη περιοχή.Σοκ! Νεκρός Έλληνας επιχειρηματίας!

Σύμφωνα με το thessaliatv.gr, στο χώρο βρέθηκε ένα παπούτσι και το κάτω μέρος μιας φόρμας. Οι άνθρωποι του συνεργείου σηκώνοντας κορμούς και άλλα υλικά βρέθηκαν μπροστά στο αποκρουστικό θέαμα του σκελετού και ειδοποίησαν τις αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί ενώ εξετάζουν την πιθανότητα τα ευρήματα να ανήκουν σε αγνοούμενη γυναίκα, εντούτοις θεωρούν ότι τα οστά που βρέθηκαν είναι σε προχωρημένη σήψη κάτι που δεν φαίνεται να δικαιολογούν απόλυτα αυτό το σενάριο. Παρόλα αυτά θα κληθούν οι συγγενείς της εξαφανισμένης γυναίκας.

Αμέσως για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία κατέφθασε στο σημείο, ενώ τα οστά του σκελετού αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή της Λάρισας ώστε να εντοπιστεί η ταυτότητα του νεκρού.

Πηγή: iefimerida.gr