Πυρκαγιά ξέσπασε στον Μαραθώνα! Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Σε δύσβατο σημείο!

Πυρκαγιά ξέσπασε στον Μαραθώνα! Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Πυρκαγιά ξέσπασε στον Μαραθώνα! Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Η φωτιά μαίνεται σε δύσβατο σημείο στον Μαραθώνα, εντός του κωπηλατοδρομίου ανατολικά του στίβου σε καλαμιές και ποώδη βλάστηση, είναι η εστία της φωτιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν δέκα πυροσβέστες και πέντε οχήματα.

Έκτακτο: Μεγάλη φωτιά αυτή τη στιγμή στους Φούρνους Ικαρίας!

Μαραθώνα πυρκαγιά

Μαραθώνα φωτιά

πυρκαγιά Μαραθώνα

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ στην Εθνική όδο! Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες!

Ένα σκέτο θρίλερ έζησε άτυχος οδηγός στην Εθνική οδό, όταν το αυτοκίνητό του που βρισκόταν εν κινήσει, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Τρίτης και ενώ βρισκόταν εν κινήσει, όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες στην εθνική οδό Τρικάλων - Λάρισας.

Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες, το όχημα άρχισε να βγάζει καπνους, τυλίχθηκε πολύ γρήγορα στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, ωστόσο, ευτυχώς, οι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες τις πυροσβεστικής, οι οποίοι κατέσηβσαν αμέσως της φωτιά και άνδρες της Τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

αυτοκίνητο κάηκεαυτοκίνητο κάηκε εθνική οδός
Πηγή: trikalavoice.gr

Ξέσπασε πυρκαγιά στην Κέρκυρα!

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην Κέρκυρα!

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Βασιλικά Κέρκυρας.

Άμεσα για την την κατάσβεση της φωτιάς, κινητοποιήθηκαν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν δύο αεροσκάφη Πετζετέλ.

Ξέσπασε φωτιά στην Καρδίτσα!

Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός στον Άγιο Ελευθέριο: Φωτιά σε μεγάλη πολυκατοικία - Υπάρχουν τραυματίες!

Συναγερμός σήμανε στον Άγιο Ελευθέριο μετά από φωτιά που ξέσπασε σε μεγάλη πολυκατοικία. Από την πυρκαγιά υπάρχουν τραυματίες.

Η φωτιά ξέσπασε φωτιά στις 3 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 3ου ορόφου. Σύμφωνα με μαρτυρίες πριν ξεκινήσει ακούστηκαν τρεις εκρήξεις που ξύπνησαν τους υπόλοιπους ενοίκους.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες στις οποίες χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο λόγω των πυκνών καπνών που γέμισαν το κλιμακοστάσιο.

Από τη φωτιά τραυματίστηκε ελαφρά στα χέρια ο ένοικος του διαμερίσματος από το οποίο ξεκίνησε η φωτιά.

Ο ίδιος, ένας ηλικιωμένος σε ηλικία άνδρας, δήλωσε στο OΡΕΝ ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα τηγάνι με λάδι που ξέχασε στο αναμμένο μάτι της κουζίνας με αποτέλεσμα το διαμέρισμά του να υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές.

Άγιος Ελευθέριος φωτιά πολυκατοικία τραυματίες