Φρίκη στον Τύρναβο! Γυναίκα "τράκαρε" με αγριογούρουνο- Η κατάληξη ήταν τραγική!

Η είδηση προκαλεί σοκ!

Φρίκη στον Τύρναβο! Γυναίκα

Σκέτη φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι στον Τύρναβο μία γυναίκα "τράκαρε" με αγριογούρουνο! Η κατάληξη της άτυχης οδηγού ήταν τραγική.

Από σοβαρό τραυματισμό μιας γυναίκας σημαδεύτηκε άλλο ένα τροχαίο εξ αιτίας αγριογούρουνου που πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο, το οποίο συνέβη αργά το βράδυ της Τετάρτης κοντά στον οικισμό Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου.

Θανατηφόρο τροχαίο! Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και άφησε πίσω 13 νεκρούς!

Στο αυτοκίνητο επενέβαιναν δύο γυναίκες και η οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το ογκώδες θηλαστικό, να χάσει τον έλεγχο και το όχημα να ανατραπεί. Και οι δυο επιβάτιδες τραυματίστηκαν, αλλά πιο σοβαρά ήταν η συνοδηγός αφού υπέστη ακρωτηριασμό σε ένα δάχτυλο του ποδιού της!

Στον τόπο του ατυχήματος έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τις δυο γυναίκες στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και οι γιατροί θα επιχειρήσουν να επανασυγκολλήσουν το κομμένο δάχτυλο στην άτυχη γυναίκα.

Θρήνος στην Λέσβο: Νεκρός 52χρονος από σοβαρό τροχαίο!

Θρήνος επικρατεί στην Λέσβο! Νεκρός βρέθηκε σήμερα ένας 52χρονος από σοβαρό τροχαίο! Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε τοιχίο!

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου να διευκρινιστεί εάν ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια πριν το τροχαίο!

Θρήνος στην Εύβοια για αγαπημένο ζευγάρι! Το τροχαίο τους έκοψε το νήμα της ζωής!

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lesvosnews.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 52χρονος εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε προστατευτικό τσιμεντένιο τοιχίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Προανάκριση για το δυστύχημα διεξάγει το Α.Τ. Γέρας.

νεκρός 52χρονος

Νεκρός Λέσβος

Εικόνες σοκ από το φρικτό τροχαίο στη Λεωφόρο Σπάτων!

Κυκλοφόρησαν εικόνες σοκ από το φρικτό τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Σπάτων!

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», είδαμε εικόνες από το τροχαίο στην Παλλήνη που στοίχισε τη ζωή ενός νεαρού οδηγού.

Τραγωδία στην Άνθουσα: Τροχαίο σοκ με νταλίκα στην έξοδο της Αττικής Οδού!

Δείτε το σχετικό βίντεο: