Αλέξης Τσίπρας: Πήγε σε μπαρ στην Κοζάνη και «έπεσαν» πάνω του οι γυναίκες! Τα ποτά και οι αγκαλιές!

Πιο χαλαρός από ποτέ χωρίς την Μπέτυ!

Αλέξης Τσίπρας: Πήγε σε μπαρ στην Κοζάνη και «έπεσαν» πάνω του οι γυναίκες! Τα ποτά και οι αγκαλιές!

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε σε μπαρ στην Κοζάνη και «έπεσαν» πάνω του οι γυναίκες! Τα ποτά και οι αγκαλιές σε πιο χαλαρές στιγμές...

Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό σταθμό, και την επίσκεψή του στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού, ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στο μπαρ Le Roi, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Πρόκειται για έναν χώρο που λειτουργεί ως καφέ – μπαρ, και που συχνά φιλοξενεί συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, καθώς και πλήθος άλλων εκδηλώσεων.

Σύμφωνα με το kozan.gr -από το οποίο προέρχονται και οι φωτογραφίες- ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πλήθος νέων, αλλά και… μεγαλύτερων σε ηλικία θαμώνων.

Αλέξης Τσίπρας: Η επίμαχη ανάρτηση που του «κατέβασε» το Facebook! Δείτε ποια είναι!

Σε αρκετές περιπτώσεις η κουβέντα που ανέπτυσσαν ήταν σοβαρή, με κάποιους εκ των νεαρών θαμώνων να ζητούν πληροφορίες από τον Αλέξη Τσίπρα για τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος iSyriza.gr.

Σε πολλές φωτογραφίες, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει απλά να απολαμβάνει το χαλαρό ποτό του και την παρέα των θαμώνων του μαγαζιού. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αλέξης Τσίπρας έξοδος
Αλέξης Τσίπρας στην Κοζάνη
Αλέξης Τσίπρας γυναίκες
Αλέξης Τσίπρας μπαρ

Αλέξης Τσίπρας: Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Διασκέδασε σε μπαρ στου Ψυρρή!

Έτσι όπως δεν έχουμε ξαναδεί, είδαμε τον Αλέξη Τσίπρα. Διασκέδασε σε μπαρ στου Ψυρρή μαζί με τους βουλευτές του, τους οποίους προσκάλεσε.

Ήταν πολύ χαλαρός και έβγαλε δεκάδες selfie με τους βουλευτές, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους νεοεκλεγέντες.

Συνομίλησε με όσους τον πλησίασαν, ενώ ήταν πολύ ευδιάθετος και δεν χάλασε σε κανέναν το χατήρι να βγάλει φωτογραφία μαζί του. Αλέξης Τσίπρας: Η επίμαχη ανάρτηση που του «κατέβασε» το Facebook! Δείτε ποια είναι!

Βέβαια, στις φωτογραφία δεν είδαμε πουθενά την Μπέττυ Μπαζιάνα.

undefinedundefined

undefined

undefined

Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο - Καρέ καρέ οι φωτογραφίες!

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του, Μπέττυ Μπαζιάνα το βράδυ της Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν δύο εκθέσεις στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την επίσκεψή τους ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Όλα όσα Έχουμε Κοινά», που συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων. Εκεί εκτίθενται τα έργα 14 καλλιτεχνών από 9 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Σερβία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα κα)

Η στιγμή που ο Τσίπρας αποχωρεί από το Μαξίμου! Τον έβλεπε από το κατώφλι χαμογελαστός ο Μητσοτάκης! (Βίντεο)

Στη δεύτερη έκθεση «Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2010-1018» στο MOMus είχαν την ευκαιρία να δουν μία χαρτογράφηση των καλλιτεχνικών ανησυχιών και αναζητήσεων της νέας γενιάς της ελληνικής φωτογραφίας. Στην έκθεση παρουσιάζεται μέρος του έργου 32 σύγχρονων δημιουργών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα παραθέσει ομιλία στην 84η ΔΕΘ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 σήμερα στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης". Στις 10.30 ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και εκπροσώπους των εργαζομένων και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε περίπτερα της ΔΕΘ.

Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!

Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!Αλέξης Τσίπρας: Δεν άφηνε το χέρι της Μπέττυς του! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε σπάνια έξοδο!

ethnos.gr