Ο Σάκης Αρναούτογλου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η καιρική εμμονή θα συνεχίσει να επηρεάζει τη δυτική Ελλάδα με ιδιαίτερη έμφαση στην Κέρκυρα, ενώ ενημερώνει και για τη νέα επιδείνωση του καιρού από την Κυριακή.

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί για την κακοκαιρία! Έρχεται επιδείνωση από την...

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την κακοκαιρία που έπληξε τις τελευταίες ώρες την Ελλάδα. Έρχεται επιδείνωση από την Δευτέρα.

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ αναλύει όλα τα τελευταία στοιχεία των προγνωστικών μοντέλων και καταγράφει ήδη την τάση για νέο κύμα κακοκαιρίας, όχι όμως της έντασης αυτού που βρίσκεται πλέον στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Σάκης Αρναούτογλου: Μετεωρολογική «βόμβα» για την κακοκαιρία Βικτώρια! Προειδοποιεί όλη την χώρα!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όσα λέει:

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Επικίνδυνα νερά θα βουλιάξουν την χώρα»!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό σε έκτακτη ανακοίνωση: «Επικίνδυνα νερά θα βουλιάξουν την χώρα» - Ποιοι κινδυνεύουν;

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ συνιστά ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή -κυρίως- σε περιοχές της δυτικής Ελλάδας, καθώς θα δεχτούν μεγάλα ύψη βροχής και ζητά τη λήψη μέτρων από τις αρμόδιες αρχές για να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα.

Αναλυτικά όσα γράφει στην πρωινή του ενημέρωση ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσω της σελίδας του στο Facebook.

«Για όσους δεν το διάβασαν χθες το βράδυ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!
Αναγκαία μια στοιχειώδης επαγρύπνηση και λήψη μέτρων προφύλαξης!
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΒΡΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!

Συνεχίζεται φίλες και φίλοι το "ατμοσφαιρικό μποτιλιάρισμα" ή αλλιώς το "κόλλημα" του καιρού των τελευταίων ημερών, το οποίο και θα συνεχίσει να δίνει "επικίνδυνα νερά" (στον προγνωστικό χάρτη που ισχύει για την Τρίτη όσο πιο κοντά στο μωβ τόσο πιο έντονα και μεγαλύτερης διάρκειας) κυρίως στη δυτική Ελλάδα, για αρκετές μάλιστα ακόμα ημέρες με πρόσκαιρα μόνο διαλείμματα !

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για πλημμύρα! Το φαινόμενο που «χτυπά» τη νύχτα...

Σημαντική επίσης θα είναι και η ενίσχυση των νοτιάδων κυρίως στα δυτικά οπου θα πνέουν με ιδιαίτερη σφοδρότητα μέσα στην ημέρα ενώ ευνοείται και η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης..(χάρτης με τις εντάσεις)

Οπως τόνισα και την προηγουμενη εβδομάδα, προσωπικά θεωρώ αναγκαία μια στοιχειώδη επαγρύπνηση και λήψη μέτρων προφύλαξης από αυτά τα επαναλαμβανόμενα αλλά και έντονα καιρικά φαινόμενα κυρίως στα δυτικά τμήματα της χώρας!

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 αλλά και μέσα από εδώ, τη σελίδα μου στο facebook! https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/

για να μη χάνετε τον...καιρό σας

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Σάκης Αρναούτογλου καιρόςΣάκης Αρναούτογλου καιρός πρόγνωση