Τραγωδία στο Σουφλί: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Τραγωδία στο Σουφλί: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Μια τραγωδία συνέβη στο Σουφλί όταν ένα τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας άνδρας στην περιοχή του Σουφλίου.

Λίγα λεπτά μετά τις 10:00, η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο, παρέσυρε τον άτυχο άνδρα που βρισκόταν ξαπλωμένος στις σιδηροδρομικές γραμμές, με συνέπεια να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα ήταν μη νόμιμος μετανάστης.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου.

Σημειώνεται ότι λόγω του δυστυχήματος, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας που εκτελεί το δρομολόγιο Δίκαια - Αλεξανδρούπολη θα μετακινηθούν με λεωφορείο.

Πηγή: protothema.gr

Ασύλληπτη τραγωδία: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα μπροστά στα μάτια του φίλου του.

Το δυστύχημα συνέβη στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του Απαλού, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα, ο οποίος κοιμόταν πάνω στις γραμμές του τρένου, ενώ ο φίλος του πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν υπήκοος Ιρακ και μαζί με τον άλλον παράτυπο μετανάστη ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, είχαν εισέλθει στη χώρα μας από τον Έβρο και κατευθύνονταν προς την ενδοχώρα ακολουθώντας τη σιδηροδρομική γραμμή.

Σοκ στην Θήβα! Ακρωτηριάστηκε 34χρονος που παρασύρθηκε από τρένο!

Ο μηχανοδηγός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: E-evros.gr

Έβρος: Απίστευτη τραγωδία! Νεκρός ανασύρθηκε από ρέμα! Τον παρέσυρε το... τρένο!

Νεκρό ανέσυρε η πυροσβεστική έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30-35 ετών, πιθανότατα μετανάστη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο οποίος φέρεται να παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο και έπεσε σε ρέμα, ενώ περπατούσε επάνω στις ράγες σε περιοχή του Έβρου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μάνδρας του δήμου Σουφλίου και σε σημείο όπου οι ράγες είναι σαν γέφυρα πάνω από το ποτάμι και ως εκ τούτου ο άτυχος άντρας που επέλεξε να κινηθεί στις σιδηροδρομικές γραμμές και όχι στον δρόμο που βρισκόταν δίπλα σε απόσταση περίπου 25 μέτρων, να μην έχει δυνατότητα έγκαιρης διαφυγής. Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού, η οποία δεν είχε παρασυρθεί από το ρεύμα αλλά έμεινε στις όχθες του ποταμού, διήρκησε περίπου μία ώρα. Στο σημείο βρέθηκε και μία τσάντα η οποία εκτιμάται ότι ανήκει στον 30χρονο.

Πηγή: Athensmagazine.gr