Θρίλερ! "Έπεσαν" πυροβολισμοί εν ώρα αγώνα! Δύο οι τραυματίες!

Τρόμος στο γήπεδο!

Θρίλερ!

Θρίλερ επικράτησε σε γήπεδο καθώς "έπεσαν" πυροβολισμοί εν ώρα αγώνα! Δύο οι τραυματίες! Τι συνέβη;

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένα παιδί κι ένας άντρας τραυματίστηκαν σοβαρά από την επίθεση!

Φρίκη σε καφετέρια στον Πειραιά! «Έπεσαν» πυροβολισμοί! Στο νοσοκομείο γυναίκα με σφαίρα στο κεφάλι!

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής σε αγώνα αμερικάνικου φούτμπολ, στο Πλέζαντβαϊλ του Νιού Τζέρσεϊ, όταν μαθητές λυκείου άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν, από ένπλο που άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.

Κάποιοι από τους μαθητές και τους λοιπούς θεατές έτρεξαν για να σωθούν, ενώ άλλοι έπεσαν στο έδαφος. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένα παιδί κι ένας άντρας τραυματίστηκαν σοβαρά από την επίθεση, ενώ η κατάστυαση του παιδιού ήταν τέτοια, που χρειάστηκε να γίνει αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο της Φιλαδέλφεια.


Μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε υπάρξει κάποια σύλληψη, ενώ οι Αρχές ερευνούν αν ήταν περισσότερα του ενός, τα άτομα που έφεραν όπλα και συμμετείχαν στους πυροβολισμούς.

Επιπλέον, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία των δυο τραυματιών, ούτε κάποια λεπτομέρεια για την κατάσταση της υγείας τους, πέρα από το ότι παραμένουν ζωντανοί.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ: Πυροβολισμοί με νεκρoύς έναν άνδρα και δύο παιδιά!

Συναγερμός σήμανε στην πόλη Ντόρντρεχτ της Ολλανδίας, το βράδυ της Δευτέρας, όταν έπεσαν πυροβολισμοί. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία με 3 νεκρούς.

Η αστυνομία κάνει λόγο για νεκρούς από τους πυροβολισμούς στην πόλη της Ολλανδίας, αν και δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις για τον αριθμό των θυμάτων. Τα ολλανδικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 3 νεκρούς, από πυροβολισμούς που έπεσαν σε σπίτι.

Νεκροί 1 άνδρας και 2 παιδιά

Σύμφωνα με το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο NOS, στο σπίτι βρέθηκαν τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς, ένας άνδρας και δύο παιδιά. Επίσης, μια τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία δεν έχει κάνει ανακοινώσεις για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος ή τον αριθμό των δραστών.

Πηγή: iefimerida.gr