Σοκ στη Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο! Οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου!

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Σοκ στη Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο! Οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου!

Σοκ στη Φθιώτιδα με σοβαρό τροχαίο ατύχημα! Οδηγός εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 15:00 το μεσημέρι στο δρόμο Αμφίκλειας – Λαμίας, στη Φθιώτιδα.

Αυτοκίνητο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του λίγο πριν από το Παλαιοχώρι, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να ανατραπεί.

Έφερε αρκετές τούμπες πριν καταλήξει στα χωράφια, ενώ ο 39χρονος οδηγός του που είναι κάτοικος Πολυδρόσου, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια. Σοβαρό τροχαίο τώρα στην Συγγρού! Μηχανή παρέσυρε πεζούς!

Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση των πυροσβεστών από το Κλιμάκιο Αμφίκλειας προκειμένου να απεγκλωβιστεί και να παραδοθεί στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο.

Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Ατύχημα οδηγός εγκλωβίστηκε

Τροχαίο Φθιώτιδα

Πηγή: protothema.gr

Θανατηφόρο τροχαίο! Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και άφησε πίσω 13 νεκρούς!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα! Ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό και άφησε πίσω του τουλάχιστον 13 νεκρούς!

Οι πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας μιλούν για ακόμα 20 άτομα που έχουν τραυματιστεί!

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην εθνική Πατρών-Πύργου!

Tουλάχιστον 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίσθηκαν σήμερα σε σύγκρουση ανάμεσα σ' ένα λεωφορείο και ένα φορτηγό στη δυτική Σλοβακία, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω τον θάνατο 13 ανθρώπων ενώ 20 έχουν τραυματισθεί σε δυστύχημα κοντά στο Νιτριάνσκι Χρντσιαρόβτσε, όπου ένα λεωφορείο συγκρούσθηκε με ένα φορτηγό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ζουζάνα Φαρκάσοβα, εκπρόσωπος της υπηρεσίας πυροσβεστών και άμεσης βοήθειας της εθνικής αστυνομίας.

Τραγωδία! Τροχαίο δυστύχημα με 35 νεκρούς από ανατροπή λεωφορείου!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Σαουδική Αραβία. Έγινε ανατροπή λεωφορείου με αποτέλεσμα να έχουμε τροχαίο δυστύχημα με 35 νεκρούς.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης της επαρχίας της Μεδίνας, στα θύματα συγκαταλέγονται Άραβες και Ασιάτες, που σκοτώθηκαν όταν λεωφορείο εξετράπη της πορείας του.

Tο Saudi Press Agency μετέδωσε την πληροφορία ότι το δυστύχημα σημειώθηκε όταν το λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό. Τραγωδία! Ασυνείδητος οδηγός σκότωσε και εγκατέλειψε πατέρα 3 παιδιών! (Βίντεο)