Εκκενώθηκε σταθμός του μετρό στο Λονδίνο! Πανικόβλητοι οι επιβάτες!

Τι συνέβη;

Εκκενώθηκε σταθμός του μετρό στο Λονδίνο! Πανικόβλητοι οι επιβάτες!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο μιας και εκκενώθηκε ένας σταθμός του μετρό. Οι επιβάτες έφυγαν πανικόβλητοι από το σταθμό!

Ο λόγος για το σταθμό Euston στο Λονδίνο ο οποίος κατόπιν ενημέρωσης των Αρχών εκκενώθηκε.

Έκτακτο: Κλείνει ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα! Τι ανακοίνωσε η Τροχαία!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των βρετανικών αρχών, ο σταθμός εκκενώθηκε καθώς ξέσπασε φωτιά.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κτίριο στο Λονδίνο, το οποίο στη συνέχεια κάηκε ολοσχερώς. Όπως ήταν αναμενόμενο, σήμανε συναγερμός!

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο της συνοικίας Σέρμπρουκ Γουέι, στο Γουόρτσεστερ Παρκ, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Το κακό έγινε από τον 4ο όροφο του κτιρίου, το οποίο στη συνέχεια άρχισε να καίγεται. Συνολικά 125 πυροσβέστες με 20 οχήματα, έφτασαν στο σημείο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Το κτίριο κάηκε ολοσχερώς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με την Guardian, υπήρχαν άνθρωποι στο κτίριο την ώρα που έγινε η έκρηξη, αλλά δεν έχει γίνει καμία αναφορά για τραυματισμούς.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο!Συναγερμός στο Λονδίνο! Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο!

Σοκαριστικό! Μαχαίρωσαν έγκυο 8 μηνών στο Λονδίνο!

Ποιες οι εξελίξεις για το μωρό; Σοκαριστικό! Μαχαίρωσαν έγκυο 8 μηνών στο Λονδίνο!

Η αστυνομία ενημερώθηκε για μία τραυματισμένη γυναίκα σε διεύθυνση στο νότιο Λονδίνο στις 03:30 τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο.

Η γυναίκα γέννησε στο σημείο με τη βοήθεια διασωστών και μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο. Το μωρό νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένας 37χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία.

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι δέχεται επικρίσεις ότι οι μειώσεις χρηματοδότησης της αστυνομίας και οι περικοπές σε κοινωνικές υπηρεσίες έχουν συμβάλει σε μια αυξανόμενη συχνότητα εγκλημάτων με μαχαίρια, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στην Αγγλία και την Ουαλία σημειώθηκαν 285 θανατηφόρες επιθέσεις με μαχαίρια το 2018, ο υψηλότερο αριθμός από τότε που ξεκίνησαν να κρατούνται αρχεία πριν από περισσότερα από 70 χρόνια.

«Αυτό είναι ένα φρικτό περιστατικό στο οποίο μια νεαρή μητέρα έχει χάσει τη ζωή της και το παιδί της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση» δήλωσε γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας Μικ Νόρμαν.