Σοκ στην Καρδίτσα: Κατήγγειλαν ιερέα για ενδοοικογενειακή βία!

Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε την κακοποίηση της παπαδιάς!

Σοκ στην Καρδίτσα: Κατήγγειλαν ιερέα για ενδοοικογενειακή βία!

Σοκ επικρατεί στην Καρδίτσα με την είδηση πως κατήγγειλαν ιερέα για ενδοοικογενειακή βία!

Η κλειστή κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη στο πεδινό χωριό της Καρδίτσα, όπου και σημειώθηκε το βίαιο επεισόδιο!

Κέρκυρα: 65χρονος κατηγορείται για ασέλγεια σε 17χρονη! Σοκάρουν τα λόγια της μητέρας της!

Πρωταγωνιστής ένας ιερέας ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε για άγνωστους λόγους την 39χρονη σύζυγό του και εκείνη τον κατήγγειλε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παπαδιά υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία σε βάρος του ιερωμένου -ο οποίος είναι πολύτεκνος- και τη συνόδευσε με φωτογραφικό υλικό το οποίο αποδεικνύει ότι άσκησε βία σε βάρος της. Μάλιστα, η 39χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε την κακοποίησή της.


Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του KarditsaLive.Net, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον παπά και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, με την οποία παραπέμπεται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σοκ! Γνωστός σκηνοθέτης κατηγορείται για βιασμό ηθοποιού!

Γνωστός σκηνοθέτης κατηγορείται για βιασμό ηθοποιού και η είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλεί σοκ και οργή.

Δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο σκηνοθέτης την βίασε το 1975 σε σαλέ στην Ελβετία, όταν η ίδια ήταν 18 χρονών.

Πασίγνωστος ηθοποιός κατηγορείται για 6 βιασμούς!

«Ποτέ δεν ξεχνάς ότι κάποιος σε βίασε. Γίνεται ένα φάντασμα το οποίο σε ακολουθεί και με έναν ύπουλο τρόπο σε αλλάζει», είπε στην εφημερίδα η Βαλεντίν Μονιέ. Η ίδια επίσης είπε ότι αποφάσισε να μιλήσει τώρα, τέσσερις δεκαετίες μετά το περιστατικό, λόγω της κυκλοφορίας της νέας ταινίας του Πολάνσκι, «Κατηγορώ», που βγαίνει στις γαλλικές αίθουσες την επόμενη εβδομάδα.

Η Μονιέ πρόσθεσε ότι φοβόταν να μιλήσει τόσα χρόνια γιατί «έλεγα στον εαυτό μου: είναι ο Ρομάν Πολάνσκι, δεν θα ρισκάρει να μαθευτεί κάτι τέτοιο, θα βάλει να με σκοτώσουν».

σκηνοθέτης βίασε ηθοποιό

Βόμβα στη showbiz! Κατηγορείται για βιασμό πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Μόλις έσκασε βόμβα στη showbiz!! Κατηγορείται για βιασμό πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Η σοβαρή καταγγελία σε βάρος του έγινε την Παρασκευή, 31 Μαϊου στο Σάο Πάουλο.

Αντιμέτωπος με μια σοβαρή κατηγορία, αυτή τουβιασμου μιας νεαρής γυναίκας βρίσκεται ο διεθνής άσσος Νεϊμάρ!

Σοκ στην showbiz! Γνωστός τραγουδιστής κατηγορείται για βιασμό!

Η κοπέλα καταγγέλει πως το Εν λόγω περιστατικό, έλαβε χώρα στο Παρίσι, πριν 2περιπου εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου στις 8.20 μ.μ τοπική ώρα. Η ταυτότητα του θύματος ωστόσο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Τύπος της Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ γνώρισε την κοπέλα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα μέσω του Instagram. Μετά από συζήτηση που είχαν συμφωνήθηκε μέσω ενός φίλου του ποδοσφαιριστή, ονόματι Γκάλο, η κοπέλα να ταξιδέψει στο Παρίσι προκειμένου να συναντηθούν.

Βόμβα στη showbiz! Κατηγορείται για βιασμό πασίγνωστος ποδοσφαιριστής!

Στην καταγγελία αναφέρεται πως η κοπέλα έμεινε στις 15 Μαΐου στο ξενοδοχείο Sofitel Paris και κατά τις 8 το απόγευμα εμφανίστηκε ο ποδοσφαιριστής σε κατάσταση μέθης.

Μετά τις αρχικές συστάσεις, όπως καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα, ο Νεϊμάρ ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και με τη βία την εξανάγκασε να κάνουν σεξ. Στην κατάθεσή της το φερόμενο ως θύμα αναφέρει επίσης πως επέστρεψε στη Βραζιλία στις 17 Μαΐου αλλά φοβήθηκε να καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή αμέσως.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Νεϊμάρ δήλωσε άγνοια για το θέμα και επιφυλάχθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε πριν λάβει επίσημη ενημέρωση.

Δέκα ημέρες μετά το περιστατικό που κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα ο Νεϊμάρ ενσωματώθηκε στην Εθνική Βραζιλίας στο προπονητικό κέντρο του Γκράνζα Κομαρί, στην Τερεσέπολις για να προετοιμαστεί ενόψει των αγώνων του Κόπα Αμέρικα που θα φιλοξενηθούν στη χώρα του.