Βίντεο σοκ: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά στον αέρα! Τρόμος για τους επιβάτες!

Είχε βλάβη στους κινητήρες!

Βίντεο σοκ: Αεροπλάνο έπιασε φωτιά στον αέρα! Τρόμος για τους επιβάτες!

Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει ένα αεροπλάνο που έπιασε φωτιά ενώ βρισκόταν στον αέρα. Τρόμος για όλους τους επιβάτες του.

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες πραγματοποίησε ένα Boeing 777 των Philippine Airlines με προορισμό τη Μανίλα όταν ο πιλότος διαπίστωσε πιθανή βλάβη στους κινητήρες.

Βίντεο σοκ! Αστυνομικό όχημα παρασέρνει και εκτοξεύει διαδηλωτή 50 μέτρα μακριά!

Αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε πως είδε φωτιές να βγαίνουν από τον κινητήρα του αεροσκάφους.

«Είδαμε φλόγες, μικρές φλόγες να βγαίνουν από τη μηχανή», σημείωσε o άνδρας, ο οποίος παρακολουθούσε την απογείωση του αεροσκάφους.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Μετά σταμάτησε. Μόλις σταμάτησε, είδα το αεροπλάνο να στρίβει αριστερά σαν να επιστρέφει στο αεροδρόμιο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Το πρακτορείο ειδήσεων, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο αποτυπώνεται ακριβώς η στιγμή που αρχίζουν να ξεπετάγονται φλόγες από τη δεξιά μηχανή του αεροπλάνου.

Χρήστες του Twitter ανήρτησαν βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει επιβάτης της πτήσης με τις φλόγες να βγαίνουν από έναν από τους κινητήρες του αεροπλάνου.

Βίντεο σοκ! Αεροπλάνο τυλίγεται στις φλόγες αμέσως μετά την προσγείωση!

Σοκ προκαλεί βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα και δείχνει ένα αεροπλάνο να τυλίγεται στις φλόγες αμέσως μετά την προσγείωσή του!

Δραματικές στιγμές έζησαν οι 189 επιβάτες ενός Boeing 737 στο αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ!

Βίντεο σοκ! Αστυνομικό όχημα παρασέρνει και εκτοξεύει διαδηλωτή 50 μέτρα μακριά!

Τραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά την προσγείωση επιβατικού αεροσκάφους.

Tύχη -βουνό είχαν οι επιβαίνοντες ενός Boeing 737-800, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, λίγα λεπτά μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

Το αεροσκάφος μετέφερε 189 επιβάτες και επτά μέλη πληρώματος, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που ο αριστερός τροχός του αεροσκάφους έπιασε φωτιά, πιθανότητα λόγω διαρροής. Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου έσπευσαν στο σημείο, κατάφεραν να σβήσουν άμεσα τη φωτιά και όλοι οι επιβαίνοντες αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο σώοι και αβλαβείς.

Το υπουργείο Αερομεταφορών της Αιγύπτου εξήρε τον επαγγελματισμό του προσωπικού του αεροσκάφους προειδοποιώντας ότι η φωτιά θα μπορούσε να είχε επεκταθεί και σε άλλα σημεία του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με την υπηρεσία παρακολούθησης πτήσεων «Flight Radar 24», το αεροσκάφος είναι έτοιμο να πετάξει και πάλι στους αιθέρες.

Πηγή: protothema.gr