Θρίλερ στο Αντίρριο: Στην δημοσιότητα τα στοιχείων των νεκρών! Η επίσημη ανακοίνωση...

Ποιοι είναι οι νεκροί; Μιλάμε για Έλληνες...

Θρίλερ στο Αντίρριο: Στην δημοσιότητα τα στοιχείων των νεκρών! Η επίσημη ανακοίνωση...

Στην δημοσιότητα τα στοιχείων των νεκρών από το θρίλερ στο Αντίρριο! Η επίσημη ανακοίνωση για το ποιοι είναι...

Πρόκειται για άνδρες γεννηθέντες το 1960 και το 1962, οι οποίοι διέμεναν στον Πειραιά, και δεν είναι Γάλλοι υπήκοοι όπως είχε γίνει γνωστό στην αρχή.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ανέλκυσης του ιστιοφόρου στο Αντίρριο. Σε αυτό επέβαιναν δύο άνδρες οι οποίοι είναι νεκροί. Το ιστιοφόρο χτυπήθηκε χθες από την κακοκαιρία. Σύμφωνα με πληροφορίες το μοιραίο ιστιοφόρο αρχικά εθεάθη στην θαλάσσια περιοχή της Μακύνειας. Ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ανέφερε πως το είδε μέσα στη θαλασσοταραχή να παλεύει με τα κύματα, κάτι που προκάλεσε απορία, δεδομένων των προειδοποιήσεων που υπήρχαν και για την πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου.

Αυτή την ώρα (13.25) είναι ακόμη σε εξέλιξη η διαδικασία ανέλκυσης του ιστιοφόρου σκάφους με γερανοφόρο όχημα, στο Αντίρριο και μπροστά από το παλιό καρνάγιο όπως είναι γνωστό στην περιοχή το σημείο όπου κατέληξε βυθισμένο το σκάφος.

Θρίλερ στο Αντίρριο: Νεκρός ο ένας επιβάτης του ιστιοπλοϊκού που αναποδογύρισε!

Δύτες έπεσαν στη θάλασσα για να δέσουν με ιμάντες το σκάφος. Η διαδικασία είναι δύσκολη ωστόσο ο καιρός έχει βελτιωθεί και επιτρέπει τις εργασίες. Οι πρώτες πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν πως το σκάφος φέρει σημαία Γαλλίας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ρίου για πτώση άνδρα στη θάλασσα από ελλιμενισμένο Ι/Φ σκάφος στον ανατολικό προβλήτα Αντιρρίου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή. Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσαν στο σημείο, όπου μετά από έρευνες εντόπισαν άτομο στη θάλασσα. Έγιναν επανειλημμένες προσπάθειες για την ανάσυρσή του, με αρνητικά αποτελέσματα. Στις έρευνες συμμετείχαν επίσης στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΜΑΚ), της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιώτες δύτες, ενώ στο σημείο έσπευσε και τριμελές κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο ανωτέρω άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από στελέχη ΜΥΑ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πυροσβεστικής Υπηρεσίας (ΕΜΑΚ) και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή συνεχίστηκαν με την συνδρομή περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πυροσβεστικού σκάφους, όπου τελικά πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ανασύρθηκε η σορός και δεύτερου ατόμου από τη θαλάσσια περιοχή πλησίον του προαναφερόμενου προβλήτα. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Θρήνος στην Πάτρα: Βρέθηκε πτώμα σε πολυκατοικία! Τι συνέβη;

Θρήνος επικρατεί τις τελευταίες ώρα στην Πάτρα, με την είδηση πως βρέθηκε πτώμα σε πολυκατοικία! Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, νεκρή μέσα στο σπίτι της εντοπίστηκε μια γυναίκα, στην περιοχή του Ψάχου, στην Πάτρα!

Θρήνος στην Εύβοια για αγαπημένο ζευγάρι! Το τροχαίο τους έκοψε το νήμα της ζωής!

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η γυναίκα έμενε μόνη της στο σπίτι. Οι γείτονες ανησύχησαν, καθώς δεν την είχαν δει και κινητοποίησαν τις αρχές.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και μόλις μπήκαν στο σπίτι, βρήκαν την άψυχη σορό της.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα κατέληξε από φυσικά αίτια, ενώ σαφείς απαντήσεις αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.