Τροχαίο στη Λαμία: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του άτυχου πολύτεκνου πατέρα;

Συγκλονισμένη η κοινωνία!

Τροχαίο στη Λαμία: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του άτυχου πολύτεκνου πατέρα;

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του άτυχου πολύτεκνου πατέρα που πέθανε ύστερα από ένα θανατηφόρο τροχαίο στη Λαμία;

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Λαμία από το τραγικό θάνατο ενός 37χρονου πολύτεκνου πατέρα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 37χρονος επέστρεφε από γάμο, που είχε πάει στην Αθήνα με τη γυναίκα του και τα δυο κοριτσάκια του, τα οποία μάλιστα ήταν και παρανυφάκια. Η μαύρη Mercedes στην οποία επέβαινε η οικογένεια, κινούνταν στον παράδρομο της εισόδου από την Αθήνα όταν ξαφνικά ένα ΙΧ που οδηγούσε ένας 36χρονος έπεσε με σφοδρότητα πάνω τους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 37χρονος πατέρας. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο 37χρονος σκοτώθηκε λίγα μόλις μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του. Βίντεο σοκ από τη στιγμή της σύγκρουσης στη Λαμία που κόστισε τη ζωή του 37χρονου πατέρα!

Την Τρίτη η κηδεία του 37χρονου

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr, η κηδεία του πολύτεκνου πατέρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (26/11) στις 12:00 το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Καστρί Φθιώτιδας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για τα ορφανοτροφεία.

Πηγή: iefimerida.gr

Τροχαίο σοκ στην Λαμία! Επέστρεφαν από γάμο αλλά είχαν ραντεβού με τον θάνατο!

Τροχαίο σοκ στην Λαμία και οι άτυχοι άνθρωποι επέστρεφαν από γάμο αλλά είχαν ραντεβού με τον θάνατο! Προσοχή - Οι εικόνες είναι σκληρές!

Σε τραγωδία κατέληξε τα ξημερώματα η έξοδος μιας οικογένειας στη Λαμία: Η τετραμελής οικογένεια είχε παραστεί σε ένα γάμο, αλλά κατά την επιστροφή στο σπίτι, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος πατέρας συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που βγήκε από παράδρομο. Επί τόπου σκοτώθηκε ο πατέρας, πολύ σοβρά τραυματισμένη είναι η μητέρα, ενώ ελαφρύτερα είναι τα δύο κοριτσάκια τους, αλλά και οι δύο επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου.

Αναλυτικά, όπως, μεταδίδει το lamiareport.gr η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00' τα ξημερώματα στον παράδρομο, λίγο πριν τα φανάρια "Σερδάρη".

Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στην εθνική Πατρών-Πύργου!

τροχαίο Λαμία


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαύρο Mercedes, στο οποίο επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια από τη Λαμία, ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς Λαμία. Την ίδια στιγμη από τον παράδρομο που έρχεται από τον Άγιο Τρύφωνα βγήκε το BMW στο οποίο επέβαιναν δυο νεαροί από τη Στυλίδα.

Τροχαίο Λαμία εικόνες

Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος οδηγός της Mercedes και να τραυματιστεί σοβαρά η γυναίκα του. Στο αυτοκίνητο επίσης επέβαιναν και τα δυο κοριτσάκια του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας περίπου 8-10 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή τους.


Οι δυο νεαροί από το BMW παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά.

Τροχαίο Λαμία μετά από γάμο

Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν και παρανυφάκια. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι στην επιστροφή τους είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής της Τροχαίας Λαμίας Ανδρέας Κυρίτσης, ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς του, ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Τροχαίο γάμος Λαμία

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο σημείο.