Τραγωδία στην Χαλκιδική! Νεαρή οδηγός βρέθηκε νεκρή μέσα σε...

Θλίψη για την οικογένειά της!

Τραγωδία στην Χαλκιδική! Νεαρή οδηγός βρέθηκε νεκρή μέσα σε...

Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Χαλκιδική όταν μια νεαρή οδηγός βρέθηκε νεκρή μέσα σε...

Στιγμές αγωνίας πέρασε οικογένεια νεαρής κοπέλας στη Χαλκιδική. Η οδηγός ανασύρθηκε σε δύσβατη περιοχή στη Χαλκιδική, το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι συγγενείς της ειδοποίησαν τις αρχές ότι πήρε το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε κι έτσι οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη Χαλκιδική, καθώς η κοπέλα πήγαινε συχνά στην περιοχή Φούρκα.

Τραγωδία στην Χαλκιδική! 6 νεκροί από φονική καταιγίδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της στο δρόμο από Σίβηρη για Φούρκα από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

Τα μέλη της ομάδας του ΟΦΚΑΘ ερεύνησαν την περιοχή και άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια μέσα από τη χαράδρα, κάτω από δρόμο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκε και η συνδρομή της ΕΟΔ Χαλκιδικής, ενώ για πολύ ώρα έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες για την διάσωση και ανάσυρσή της.

Οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς στην περιοχή, ωστόσο οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με υποθερμία και σπασμένο πόδι στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Χαλκιδική. Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο άνδρας μέσα στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο.

Τραυματισμένος στον κρόταφο από πυροβόλο όπλο, βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 60χρονος στο σπίτι του σε περιοχή της Κασσάνδρας, στην Χαλκιδική, από συγγενικό του πρόσωπο. Στην συνέχεια ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Θανατηφόρο τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Τρίγλια, στη Χαλκιδική. Ένας νεκρός και δύο τραυματίες.

Ειδικότερα λίγο πριν τις 17:30 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν σε δημοτική οδό που οδηγεί στην παραλία.

Στο ένα όχημα επέβαιναν τρεις άνδρες και στο δεύτερο οδηγούσε γυναίκα. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας άνδρας, επιβάτης του πρώτου αυτοκινήτου. Επίσης τραυματίστηκαν δύο ακόμα άτομα.

Ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών ενώ ο δεύτερος διακομίζεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο "Ιπποκράτειο".

Πηγή: theistival.gr