Κακοκαιρία Γηρυόνης: Πολλαπλές καταστροφές με 4 νεκρούς! 'Επληξε Λήμνο - Ρόδο

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και σήμερα

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Πολλαπλές καταστροφές με 4 νεκρούς! 'Επληξε Λήμνο - Ρόδο

Το καταστροφικό έργο που έχει αφήσει η κακοκαιρία Γηρυόνης, έχει φέρει μέχρι στιγμής τρεις ανθρώπινες απώλειες και τεράστιες ζημιές σε σπίτια, δρόμους και καταστήματα.


Τα ισχυρά φαινόμενα προκάλεσαν τεράστιες ζημιές, με την Κινέτα, την Χαλκιδική, την Κατερίνη, την Θάσο, την Ρόδο και τη Λήμνο μεταξύ άλλων, να έχουν δεχτεί ισχυρότατο πλήγμα. Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι στις περιοχές που επλήγησαν προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους.

Ραγδαίες εξελίξεις με το θρίλερ στο Αντίρριο! Η μυστική ταυτότητα του ενός θύματος!

Σοκ στην Ρόδο! «Κατάπιε» το νησί η κακοκαιρία «Γηρυόνης»! Τραγικό τέλος για μια γυναίκα!

Σοκ προκαλεί στην Ρόδο η κακοκαιρία «Γηρυόνης», αφού «κατάπιε» το νησί με τις ισχυρές βροχές! Τραγικό τέλος βρήκε μια γυναίκα.

Στο έλεος του καιρού βρίσκεται ολόκληρο το νησί της Ρόδου απόψε, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν.

Οι δρόμοι στην πόλη αλλά και τα χωριά έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους ενώ οι διακοπές του ρεύματος και οι υπερχειλήσεις ποταμιών σε Αρχίπολη, Λάρδο έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους όπως αναφέρει η Ροδιακή.

Θρίλερ στην Κινέτα: Αγνοείται ένας 44χρονος από την κακοκαιρία!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο εντός ή εκτός της πόλεως Ρόδου.

Δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και στην Ιαλυσό ενώ ακόμη και στην πόλη της Ρόδου η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη με το νερό να έχει φτάσει στο ένα μέτρο σε κεντρικούς δρόμους.

Ιαλυσος

Posted by Meletios Kanakis on Monday, November 25, 2019

Το φωτογραφικό υλικο και τα βίντεο της ΡΟΔΙΑΚΗΣ είναι ενδεικτικά της δοκιμασίας που περνά απόψε το νησί των Ιπποτών.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης συνιστώντας στους συμπολίτες μας να αποφύγουν τις μετακινήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο, ο Δήμος Ρόδου, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους, για να μην θέσουν σε κίνδυνο την ζωή τους.

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης"

Τραγικός θάνατος για μια γυναικα

Τραγικό θάνατο βρήκε απόψε μια 74χρονη γυναίκα από την περιοχή της Ιαλυσού καθώς το σπίτι της πλημμύρισε και η ίδια δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς ήταν κατάκοιτη. Το νερό ανέβηκε πάνω από το ύψος του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο σπίτι. Η σφοδρή κακοκαιρία που μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους ήταν η αιτία που το σπίτι της άρχισε να γεμίζει με νερά. Η ίδια δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς ήταν κατάκοιτη εδώ και χρόνια.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πηγή: rodiaki.gr