Σεισμός Αλβανία: Γεννήθηκαν δίδυμα σε νοσοκομείο γεμάτο ζημιές, μόλις 20 λεπτά μετά τον φονικό σεισμό!

Δραματικές στιγμές σε όλη τη χώρα!

Σεισμός Αλβανία: Γεννήθηκαν δίδυμα σε νοσοκομείο γεμάτο ζημιές, μόλις 20 λεπτά μετά τον φονικό σεισμό!

Δίδυμα γεννήθηκαν σε νοσοκομείο γεμάτο ζημιές, μόλις 20 λεπτά μετά τον φονικό σεισμό στην Αλβανία!

Δραματικές ώρες, μετά τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ, που χτύπησε τη χώρα και άφησε πίσω του τουλάχιστον 23 νεκρούς!

Σεισμός Αλβανία: 25 νεκροί! «Βομβαρδισμένη πόλη» το Δυρράχιο

Μέσα στην καταστροφή, ωστόσο, υπάρχει η ελπίδα την οποία χαρίζει η γέννηση. Όπως μεταδίδει το Euronews Albania, 20 λεπτά μετά τον φονικό σεισμό, που γεννήθηκαν δίδυμα, σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Αλβανίας.

Βίντεο: Η γέννηση διδύμων στην Αλβανία

Σύμφωνα με το Euronews Albania, οι γιατροί στο νοσοκομείο Τιράνων, οι γιατροί αρνήθηκαν να φύγουν από το πλευρό των νοσηλευομένων, παρά τις ζημιές που υπέστη το νοσοκομείο, όπως και δεκάδες άλλα κτίρια. Όπως σημειώνει το Euronews, 17 μωρά ήρθαν στον κόσμο τις τελευταίες 24 ώρες. Η γιατρός Anika N. Dokle μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα για τη γέννηση των διδύμων μετά τον σεισμό στην Αλβανία, γράφοντας «είναι το καλύτερο σύμβολο για τη συνέχεια της ζωής».

Unë dhe shokët e mi edhe këtë herë në maternitet. Këta bebusha binjakë lindën 20 minuta pas tërmetit. Kjo është simbolika më e mirë e vijimësisë së jetës. Nuk kam më fjalë! ❤❤

Posted by Anika N. Dokle on Monday, November 25, 2019

Πηγή: iefimerida.gr

Σεισμός στην Αλβανία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών!

Ο σεισμός στην Αλβανία έχει προκαλέσει πολλές ζημιές αλλά υπάρχουν και πολλά θύματα! Όσο περνάει η ώρα ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται!

Βομβαρδισμένο μοιάζει το τοπίο στην Αλβανία, όπου ο πόνος είναι απέραντος, ύστερα από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ. Όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη των εγκλωβισμένων κάτω από τα συντρίμμια.

Θρίλερ επικρατεί σχετικά με την τύχη των αγνοουμένων, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους. Η ανησυχία για την αύξηση του αριθμού των θυμάτων είναι μεγάλη, ενώ ήδη οι νεκροί έχουν ανέλθει στους 18 και οι τραυματίες σε εκατοντάδες. Στην πόλη Τουμάν βρίσκονται οι δύο ομάδες της ΕΜΑΚ που μετέβησαν στην Αλβανία για να βοηθήσουν στους απεγκλωβισμούς.

Σεισμός στην Αλβανία: Στους 180 οι μετασεισμοί! Τι αναφέρουν οι σεισμολόγοι;

Πολλοί άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στα ερείπια κτιρίων, πολλά από τα οποία κατέρρευσαν κυρίως στο Δυρράχιο και τα Τίρανα. Η ώρα του σεισμού ήταν η αιτία που πολλοί εγκλωβίστηκαν στα ερείπια αφού δεν πρόλαβαν να βγουν από τα σπίτια τους.

Πηγή: protothema.gr