Σοκ και δέος! Έφηβη διαμέλισε το σκυλί της γιαγιάς της και έκρυψε το κεφάλι του μέσα στο σπίτι!

Δεν έχει προηγούμενο!

Σοκ και δέος! Έφηβη διαμέλισε το σκυλί της γιαγιάς της και έκρυψε το κεφάλι του μέσα στο σπίτι!

Σοκ και δέος προκαλεί η είδηση γι΄αυτή την αδίστακτη έφηβη που διαμέλισε το σκυλί της γιαγιάς της και στη συνέχει έκρυψε το κεφάλι του μέσα στο σπίτι!

Φρικιαστικές εικόνες αντίκρισε η οικογένεια της έφηβης όταν εκείνη τους έστειλε φωτογραφίες από το νεκρό σκυλάκι. Μάλιστα αφαίρεσε την καρδιά του άτυχου ζώου και την έβαλε στο ψυγείο.

Σκύλος στα Χανιά «έφαγε» 14μηνο κοριτσάκι! Σκληρές εικόνες...

Η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι και συνέλαβε τη 18χρονη η οποία ομολόγησε το έγκλημα της με σχετική άνεση. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 4.502 δολαρίων και υποχρεωτική παρακολούθηση από ειδικό.

Την επόμενη βδομάδα, η 18χρονη Kyoko Smith από το Τενεσί των ΗΠΑ θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όπου πρέπει να δείξει πως έχει περάσει από ειδικό.

Ασύλληπτη τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν εγκυμονούσα!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Γαλλία, όταν σκυλιά κατασπάραξαν εγκυμονούσα 6 μηνών την ώρα που πήγαινε το δικό της σκύλο βόλτα.

Νεκρή γεμάτη δαγκωματιές στο σώμα της, την βρήκε ο σύζυγο της λίγες ώρες μετά το τηλεφώνημα που του έκανε.

Του είπε ότι υπήρχε μία αγέλη με σκυλιά που φοβόταν ότι θα της επιτεθεί. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο άντρας της έφυγε από το αεροδρόμιο όπου εργαζόταν και μετά από 45 λεπτά έφτασε στο δάσος.

Σπαράζει η μάνα που 8 ροτβάιλερ κατασπάραξαν και σκότωσαν τον 5χρονο γιο της! Την κατηγορεί ο ιδιοκτήτης των σκύλων!

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι κάποια από τα δαγκώματα στην άτυχη 29χρονη έγιναν όσο εκείνη ήταν ζωντανή, ωστόσο πολλά από αυτά έγιναν αφού εκείνη είχε πεθάνει. Ο σκύλος κατάφερε να επιζήσει.