Σεισμός Αλβανία: Τραγωδία για τον Έντι Ράμα! Νεκρή η σύντροφος του γιου του!

Δείτε το πρόσωπο της καλλονής!

Σεισμός Αλβανία: Τραγωδία για τον Έντι Ράμα! Νεκρή η σύντροφος του γιου του!

Τραγωδία για τον Έντι Ράμα, αφού η σύντροφος του γιου του βρέθηκε νεκρή από τον σεισμό στην Αλβανία!

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, η 24χρονη Κρίστι Ρέτσι και όλη η οικογένειά της είναι ανάμεσα στους 39 νεκρούς της τραγωδίας.

Ο ίδιος ο γιος του Ράμα ανήρτησε στον λογιαριασμό του στο Instagram ένα κείμενο σχετικά με την μεγάλη απώλεια γράφοντας:

«Μεταξύ των πολλών θυμάτων αυτής της δυστυχίας υπάρχει και ένας κοντινός μου άνθρωπος, μαζί με τον αδελφό, τη μητέρα και τον πατέρα της». Δείτε την ανάρτηση αλλά και το πρόσωπό της κοπέλας:

Σεισμός στην Αλβανία! Στους 40 οι νεκροί - Τι αναφέρει η ελληνική αποστολή πυροσβεστών;

γιος Ράμα σύντροφος

Έντι Ράμα γιος
γιος Ράμα σύντροφος νεκρή

Θρήνος στην Αλβανία! Υπουργός ξέσπασε σε κλάματα ενώ έβγαζε λόγο!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην Αλβανία για τα θύματα του φονικού σεισμού που "χτύπησε" τη χώρα. Η Υπουργός Εθνικής Άμυνας ξέσπασε σε κλάματα ενώ έβγαζε λόγο για τους αγνοούμενους.

Οι νεκροί έχουν πλέον φτάσει τους 40 ενώ οι αγνοούμενοι υπολογίζονται γύρω στους 28, με τις Αρχές να τονίζουν τη δυσκολία του έργου τους.

Σεισμός στην Αλβανία! Στους 40 οι νεκροί - Τι αναφέρει η ελληνική αποστολή πυροσβεστών;

Μετά τους δύο μετασεισμούς άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί κάτω από τα συντρίμμια, ενώ στο Δυρράχιο έχει φτάσει και η ελληνική αποστολή πυροσβεστών για να βοηθήσει στην αναζήτηση.

Σε ομιλία της για τα θύματα του σεισμού, η Αλβανίδα Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Olta Xhacka δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και λύγισε.

«Αυτή είναι η πιο δύσκολη ανακοίνωση που μπορεί να επιθυμεί ένας Αλβανός αξιωματούχος» δήλωσε η Olta Xhacka. «Ξέρω ότι τα λόγια είναι περιττά και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των οικογενειών τους. Αλλά σε ένα σημάδι σεβασμού στις χαμένες ζωές, θέλω να μοιραστώ σήμερα με όλους τους πολίτες τα ονόματα των 28 παιδιών, κοριτσιών, αγοριών, ανδρών και γυναικών που δεν κατάφεραν να επιβιώσουν αυτή την τραγωδία».