Φρίκη! Νταντά ξέχασε μωρό στην μπανιέρα και έπεσε σε κώμα!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Φρίκη! Νταντά ξέχασε μωρό στην μπανιέρα και έπεσε σε κώμα!

Φρίκη επικρατεί με την είδηση πως νταντά ξέχασε στην μπανιέρα μωρό με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα στο νοσοκομείο και η ζωή του να κινδυνεύει.

Ένα μωρό μόλις 11 μηνών έπεσε σε κώμα στην Ταϋλάνδη, αφού σχεδόν πνίγηκε μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Το ατύχημα συνέβη όταν η νταντά του, τον ξέχασε μέσα στο μπάνιο και πήγε να σβήσει τον φούρνο αλλά και να προσέξει το πρώτο παιδί της οικογένειας.

8χρονο παιδί πέθανε από διφθερίτιδα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία!

Νεογέννητο

Ο μικρούλης σταμάτησε να αναπνέει και η καρδούλα του δε χτυπούσε για 18 λεπτά! Η νταντά ήταν αυτή που πήρε το μωρό κι έσπευσε στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη. Οι γιατροί επανέφεραν τους χτύπους της καρδιάς του, όμως φοβούνται πιθανή εγκεφαλική βλάβη, καθώς ο εγκέφαλος του μωρού έμεινε αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο. Πριν από πέντε μέρες, έγινε γνωστό ότι το μωρό δεν ανταποκρίνεται στα ερεθίσματα.

Οι γονείς του ηλικίας 36 και 34 ετών αντίστοιχα, είναι εκπαιδευτικοί και δίδασκαν σε σχολείο της Μπανκόνγκ όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό. Παρόλα αυτά, δεν κατηγόρησαν τη νταντά για το ατύχημα. Υποστήριξαν ότι η μπανιέρα ήταν άδεια και πως δεν αποκλείεται ο μικρούλης να έκλεισε την τάπα και να άνοιξε τη βρύση γιατί το είχε ξανακάνει. «Ανησύχησε ότι ο φούρνος εξακολουθούσε να καίει και ότι ίσως ο αδελφός του York, Rex (δύο ετών) θα μπορούσε να πάει εκεί. Έτσι πήγε να ελέγξει».

Το κόστος παραμονής για τη νοσηλεία του μικρούλη είναι περίπου 4.600 ευρώ την ημέρα και μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του δεν υπάρχει η δυνατότητα να μετακινηθεί σε άλλο νοσοκομείο.

Μωρό σε κώμα

Πηγή: athensmagazine.gr

Σοκ: Εγκατέλειψαν το νεογέννητο μωρό τους στο νοσοκομείο επειδή έπασχε από σπάνια ασθένεια!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τους άκαρδους γονείς που εγκατέλειψαν το νεογέννητο μωρό τους στο νοσοκομείο επειδή έπασχε από μία σπάνια ασθένεια.

Ο Giovannino πάσχει από πάσχει από ιχθύαση αρλεκίνου, μια γενετική ανωμαλία η οποία προκαλεί μεγάλη πύκνωση σχεδόν σε όλο το δέρμα του σώματος από τη στιγμή της γέννησης. Το δέρμα όσων πάσχουν από ιχθύαση αρλεκίνου δημιουργεί μεγάλα ακαθόριστου τύπου σχήματα, τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους, από βαθιές ρωγμές. Η ασθένεια αυτή προκαλεί πρόβλημα στην ανάπτυξη καθώς και στην αναπνοή λόγω της περιορισμένης κίνησης του θώρακα. Παράλληλα επηρεάζεται και η ανάπτυξη των βλεφάρων της μύτης και του στόματος και των αυτιών, ενώ και η κίνηση χεριών και ποδιών περιορίζεται.

Σοκ! Μωρό γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο!

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το άφησαν, πιθανότατα είναι η πάθηση, το μόνο σίγουρο είναι πως το έχουν εγκαταλείψει» λένε χαρακτηριστικά οι μαίες στο νοσοκομείο, οι οποίες φροντίζουν το βρέφος από τον Αύγουστο όταν και το άφησαν οι γονείς του.

Πολύς κόσμος έχει επισκεφθεί το μωρό και έχει εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει μιας και οι γονείς του αποφάσισαν να το παρατήσουν. Η ιστορία του μικρού Giovannino ραγίζει καρδιές.

Οι τοπικές Αρχές βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση των γονιών ενώ παράλληλα ψάχνουν και μία οικογένεια για να υιοθετήσει το μωρό μιας και δεν μπορεί να μείνει παραπάνω στο νοσοκομείο.