Επίδομα ανάσα πριν τα Χριστούγεννα! Ποιοι θα πάρετε λεφτά στις 9 Δεκεμβρίου;

Ζεστά και μετρητά!

Επίδομα ανάσα πριν τα Χριστούγεννα! Ποιοι θα πάρετε λεφτά στις 9 Δεκεμβρίου;

Επίδομα ανάσα θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα και δείτε ποιοι θα πάρετε λεφτά στις 9 Δεκεμβρίου!

Από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, θα αρχίσει να καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2019 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Επίσης, από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, θα ξεκινήσουν να προπληρώνονται τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων, καθώς και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων. Η καταβολή θα γίνει από τις 9 Δεκεμβρίου 2019 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Νέο επίδομα «ανάσα»! Ποιοι θα δουν λεφτά στον λογαριασμό τους;

Οι πιστώσεις των επιδομάτων θα γίνουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων. Ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, καθώς και των μακροχρονίως ανέργων (μέσα στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί) εξακολουθεί να ισχύει.

Έσκασε επίδομα "φωτιά"! 250 ευρώ στους λογαριασμούς σας!

Επίδομα "φωτά" πάνω από 250 ευρώ θα δουν πολλοί πολίτες στους λογαριασμούς τους! Ποιοι θα το πάρετε και ποια είναι τα κριτήρια;

Νέο επίδομα «ανάσα»! Ποιοι θα δουν λεφτά στον λογαριασμό τους;

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στις 15:00 το μεσημέρι, θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού 2019, όπως συμβαίνει παγίως, πριν από κάθε πληρωμή, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Μετά τις 15:00 της 8ης Νοεμβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις για λίγα 24ωρα, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της πέμπτης διμηνιαίας δόσης για το 2019. Μετά την καταβολή, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις.

Η πέμπτη διμηνιαία δόση του 2019 (για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο) θα καταβληθεί στις 25-26 Νοεμβρίου 2019.