Σεισμός στην Αλβανία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών! Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Φόβος για νέες ισχυρές δονήσεις!

Σεισμός στην Αλβανία: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών! Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών μετά το σεισμό στην Αλβανία! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Σε 45 ανέρχονται οι νεκροί από τον φονικό σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Αλβανία, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της χώρας.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκαν τρεις ακόμη σοροί στο τετραώροφο που κατέρρευσε, από τα συνολικά 5 άτομα που αναζητούνταν από χθες. Πρόκειται για μέλη της οικογένειας Λιάλια που θρηνεί 8 άτομα.

Ο συνολικός αριθμός των τραυματιών ξεπερνάει τους 900. Από αυτούς οι 65 φέρουν σοβαρότερα τραύματα. Ο αριθμός των τραυματιών αυξάνεται, διότι οι μετασεισμικές δονήσεις προκαλούν και νέους τραυματισμούς. Έτσι, η σημερινή μετασεισμική δόνηση των 5,1 Ρίχτερ οδήγησε στο νοσοκομείο Τιράνων 7 άτομα.Σεισμός στην Αλβανία: Καρέ-καρέ η συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης 45χρονης! (Βίντεο)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν σήμερα τα πρώτα στοιχεία σε σχέση με τις υλικές ζημιές. Τα στοιχεία αφορούν μόνον ένα μέρος των σεισμόπληκτων περιοχών. Μαρτυρούν όμως τις τραγικές συνέπειες του σεισμού. Πρόκειται για περισσότερες από 260 πολυκατοικίες και περισσότερα από 1.600 σπίτια που δέχτηκαν σοβαρές ζημιές ή κρίνονται ακατοίκητα.

Εν τω μεταξύ, η Ελλάδα συνεχίζει να πρωτοστατεί σε ό,τι αφορά τη συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο αλβανικό λαό. ότι κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ομόλογο του της Αλβανίας κ. Έντι Ράμα, η Ελληνική Κυβέρνηση απέστειλε τρεις μονάδες κινητών μαγειρείων του Ελληνικού Στρατού, οι οποίες μεταφέρθηκαν ήδη στα Τίρανα με ειδική πτήση C-130 της Π.Α.

Πηγή: iefimerida.gr

Έκτακτο! Σεισμός τώρα 5,1 στην Αλβανία!

Σεισμός Αλβανία: Τραγωδία για τον Έντι Ράμα! Νεκρή η σύντροφος του γιου του!

Τραγωδία για τον Έντι Ράμα, αφού η σύντροφος του γιου του βρέθηκε νεκρή από τον σεισμό στην Αλβανία!

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, η 24χρονη Κρίστι Ρέτσι και όλη η οικογένειά της είναι ανάμεσα στους 39 νεκρούς της τραγωδίας.

Ο ίδιος ο γιος του Ράμα ανήρτησε στον λογιαριασμό του στο Instagram ένα κείμενο σχετικά με την μεγάλη απώλεια γράφοντας:

«Μεταξύ των πολλών θυμάτων αυτής της δυστυχίας υπάρχει και ένας κοντινός μου άνθρωπος, μαζί με τον αδελφό, τη μητέρα και τον πατέρα της». Δείτε την ανάρτηση αλλά και το πρόσωπό της κοπέλας:

Σεισμός στην Αλβανία! Στους 40 οι νεκροί - Τι αναφέρει η ελληνική αποστολή πυροσβεστών;

γιος Ράμα σύντροφος

Έντι Ράμα γιοςγιος Ράμα σύντροφος νεκρή